Επικαιρότητα

Latest

Μαθητευόμενοι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για απασχόληση στο ΝΠΔΔ Τρίπολης

Στον καθορισμό αριθμού μαθητευομένων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητεία ΕΠΑ.Σ., Μαθητεία Ι.Ε.Κ.) για απασχόληση στο ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κατά το Σχολικό Έτος 2018-2019, προχώρησε το ΔΣ του Ν

Περισσότερα

Η Τρίπολη γιορτάζει τους πολιούχους της

Με κάθε μεγαλοπρέπεια, εορτάζει την μνήμη των Πολιούχων της, Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου η Τρίπολη.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Περισσότερα

Εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό Πάπαρη (pics)

Μέ  λαμπρότητα ἑόρτασε τό ἱερό Ἐξωκκλήσιο τῶν Ἁγίων, ἐνδόξων, ἰσαποστόλων Κωνσταντίνου καί Ἑλένης στό χωριό        Πάπαρι    Μαντινείας.

Περισσότερα

Δημοπρασία εκμίσθωσης του πρώην Γηροκομείου Λεωνιδίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίας Κυριακής Λεωνιδίου διακηρύσσει ότι την 27η Μαΐου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π. μ. μέχρι 12:00 π.μ.

Περισσότερα

Εκμίσθωση υπαίθριου χώρου στο Παράλιο Άστρος

Το Κληροδότημα Θεόδωρου Δεληγιάννη της Τ.Κ.

Περισσότερα

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ντοναρούμα ;

Το όνομα του Αντόνιο Ντοναρούμα δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τις φήμες και αυτό το καλοκαίρι να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον τον ερυθρολεύκων.

Περισσότερα

Ενημέρωση Επιμελητηρίου Αρκαδίας σχετικά με τις βεβαιώσεις του ΕΦΕΤ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει όλα τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέλη του (επιχειρήσεις τροφίμων) ότι μετά από επικοινωνία του με τον ΕΦΕΤ σχετικά με τα πιστοποιητικά που έχουν λάβει εκπαιδευόμενοι τα τελευταία 10 χρόνια, ισχύουν για τα εξής:

Περισσότερα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για προσλήψεις στα Δασαρχεία της Αρκαδίας

Ξεκίνησε σήμερα 21/05/2018 και ώρα 10η πρωινή μέχρι και την 31/05/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω

Περισσότερα

Άγνωστοι έκλεψαν τροχόσπιτο στην Πραγματευτή

Άγνωστοι έκλεψαν τροχόσπιτο, που ήταν σταθμευμένο στον επαρχιακό δρόμο Λεωνιδίου-Άστρους, κοντά στο χωριό Πραγματευτή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Περισσότερα

Έκθεση του Δημήτρη Ταλαγάνη στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Η έκθεση του Δημήτρη Ταλαγάνη «Ιερόν Μανδήλιον - Ρώσικες εικόνες» εγκαιιάζεται την Τρίτη 22 Μαΐου στις 12:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

Σελίδες