Στις 21 Ιανουαρίου θα έρθει στη Μεγαλόπολη ο Υφυπουργός Ενέργειας

Στις 21 Ιανουαρίου θα έρθει στη Μεγαλόπολη ο Υφυπουργός Ενέργειας

Ιανουάριος 16, 2020 - 17:22
0 σχόλια

Σύμφωνα με πληροφορίες του Καφενείου Μεγαλόπολης , την Τρίτη 21 Ιανουαρίου θα επισκεφτεί την Μεγαλόπολη ο Υφυπουργός Ενέργειας κ. Γεράσιμος Θωμάς.

Θυμίζουμε ότι την επίσκεψη αυτή την περιμένουμε στην Μεγαλόπολη από τις αρχές Νοεμβρίου αλλά συνέχεια υπήρχε κάποια υποχρέωση και δεν κλείδωνε.

Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης δεν είναι γνωστό, προφανώς θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση σύντομα, η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι ο κ. Θωμάς θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης την Τρίτη 21 Ιανουαρίου στις 18:30 , όπου θα γίνει προφανώς συγκέντρωση και θα συμμετέχουν διάφοροι φορείς. Σίγουρα θα υπάρχει επίσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και μάλλον και επίσκεψη σε κάποιο χώρο της ΔΕΗ.

Το θέμα μας λοιπόν είναι ότι επιτέλους θα έρθει κάποιος από την Κυβέρνηση στην Μεγαλόπολη. Και θα γίνει δημόσιος διάλογος. Τώρα τι θέματα θα περιλαμβάνει αυτός ο διάλογος είναι ευθύνη όσων συμμετέχουν να θέσουν τα προβλήματα και να διεκδικήσουν.

Καλό είναι να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο και να μην ξεχνάμε ότι η κοινωνία είναι αντίθετη στο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων και δεν έχει αποδεχθεί την απόφαση αυτή. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει κανέναν να μιλάει για την ομαλή και δίκαιη μετάβαση που πρέπει να γίνει , όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρέπει να αντιδρούμε στο κλείσιμο των μονάδων , ειδικά στους χρόνους που έχουν ανακοινωθεί.

Αλεβίζος Παναγιώτης

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.