Στις 18 Αυγούστου ξεκινάει η Δόξα Μεγαλόπολης

Στις 18 Αυγούστου ξεκινάει η Δόξα Μεγαλόπολης

Αύγουστος 04, 2014 - 19:05
4 σχόλια

Στις 18 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Δόξα Μεγαλόπολης, έχοντας στον πάγκο της τον Πέτρο Καλαντζή, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της .

Η διοίκηση της ιστορικής ομάδας της Μεγαλόπολης έχει βάλει ψηλά τον πήχη για το πρωτάθλημα της περιόδου 2014-15 και κινείται μεθοδικά για την ενίσχυση του ρόστερ της. ήδη έχουν αποκτηθεί οι Χρήστος Δρόσος και Φίλιππος Γκίτζιας, ενώ προτάσεις έχουν γίνει και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Η Δόξα, όπως και πολλές άλλες ομάδες, τόσο εντός, όσο και εκτός Αρκαδίας, έχει στραμμένο το βλέμμα της και στις εξελίξεις στον Παναρκαδικό, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού στους οποίους έχει γίνει πρόταση. Το σίγουρο πάντως είναι ότι εντός των προσεχών ημερών θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας.

 Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί, μετά από πολυετή προσφορά στο σύλλογο, ο Χριστόφορος Μαχαίρας. Η διοίκηση της Δόξας ευχαριστεί δημόσια τον έμπειρο ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στο σύλλογο, για το ήθος του που αποτέλεσε παράδειγμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη ζωή του. Επίσης από τη Δόξα αποχώρησαν και οι Ράτσεφ, Χότζα, Πολίτης και Οικονόμου.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

<p>ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΗ ΑΠΟ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!</p>

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ.ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Ο σιμόπουλος ή ο πολυνίκης είσαι,που θέλεις και φιλικό να τιμηθείς;Τόσοι έχουν φύγει τόσα χρόνια.

ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΟΥΣ 'οι προπονητες'.ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.