Στηρίζει Τατούλη η Μπακογιάννη;;;

Στηρίζει Τατούλη η Μπακογιάννη;;;

Αύγουστος 24, 2010 - 15:01
5 σχόλια

Κατά ορισμένες πληροφορίες, μόνον τον Αύγουστο ο Μητσοτάκης έχει συναντηθεί με πάνω από 500 στελέχη του και βουλευτές από όλη την Ελλάδα και βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με άλλους τόσους για το ποιους και πώς θα στηρίξει η Ντόρα στις επικείμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης. Ηδη έχει αποφασιστεί η στήριξη του Πέτρου Μαντούβαλου για τον Δήμο Πειραιά και του Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το πλήγμα θα είναι σοβαρό για την ηγεσία της Ρηγίλλης, αν οι υποστηριζόμενοι από την Μπακογιάννη υποψήφιοι κερδίσουν τις εκλογές.

Πηγή:http://networkedblogs.com/


5 Σχόλια

Η Αγια Οικογένεια δεν μπορει να χωνέψει το ηχηρο σκαμπιλι που εχτηκε μαζί με την συσστρατευμενη κοματικη μηχανη των υπηκόων της στης 29 Νοεμβρη από την αυθόρμητη λαϊκή ετυμηγορία της πραγματικής βάσης της ΝΔ. Όσους σάπιους ιστούς και αν μαζέψει το όνο που θα καταφέρει είναι η εξυγίανση και ισχυροποίηση της μεγέλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης.

Δεν καταλαβαίνει αυτή η οικογένεια ότι ΔΕΝ τους θέλει πλέον όλοι οι ελλάδα? Έλεος πια με τους επαγγελματίες πολιτικούς! Δεν θέλουμε ούτε Ντόρα ότι το Κυριάκο ούτε κανένα από αυτούς να βλέπουμε!

Δείξε μας τους φίλους σου να σου πούμε ποιός είσαι!

ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΗΡΕ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ; ΠΟΣΟ;;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΖΗΜΕΝΣ!

Εκμεταλλεύεται την δημοτικότητα του Τατούλη στην περιοχή για προσωπικούς λόγους! Ετοιμάζει κίνηση αν δει ότι εκλεγούν όσους στηρίζει...