Στηρίζει Παντελίδη η διοίκηση του Αστέρα

Στηρίζει Παντελίδη η διοίκηση του Αστέρα

Οκτώβριος 23, 2018 - 10:52
1 σχόλια

Το κλίμα μετά την ήττα στο Περιστέρι και με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στα τελευταία λεπτά είναι μπορεί να είναι βαρύ ωστόσο αυτό που χρειάζεται την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ηρεμία και ψυχραιμία.

Κάπως έτσι λοιπόν φαίνεται να λειτουργεί και η κιτρινομπλέ διοίκηση η οποία δείχνει να έχει πρόθεση να συνεχίσει με ηρεμία η ομάδα την φετινή της πορεία και αυτό εκτιμούν πως μπορεί να γίνει με τον Σάββα Παντελίδη.

Σύμφωνα με διαρροές από την διοίκηση της αρκαδικής ομάδας, ο Έλληνας τεχνικός έχει την στήριξη όλων και δεν αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης βάζοντας ουσιαστικά στοπ στα σενάρια αποχώρησης του.

Το γεγονός πως ο Σάββας Παντελίδης δεν μίλησε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα και στην συνέντευξη τύπου έκανε λόγω για πιθανές εξελίξεις έδωσαν τροφή με τους ανθρώπους της διοίκησης να δείχνουν αμέσως τα αντανακλαστικά τους.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Σε λίγο δεν θα σας στηρίζει ο ΠαντελιδηςΑς έρθει με το καλό και ο Παναιτωλικός και τότε θα βαρεσουν τα νταούλια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.