«Στηρίξτε την ομάδα μας με την φωνή και τον παλμό σας»

«Στηρίξτε την ομάδα μας με την φωνή και τον παλμό σας»

Μάιος 25, 2016 - 10:40
0 σχόλια

Η διοίκηση της Δόξας κάνει το δικό της κάλεσμα στους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα με φωνή και παλμό στο πιο καθοριστικό παιχνίδι του μίνι αυτού πρωταθλήματος για τα μπαράζ ανόδου κόντρα στον Ολυμπιακό Γυθείου.

Παράλληλα η διοίκηση της Δόξας ενημερώνει τους φιλάθλους για τον τρόπο που θα εισέλθουν στο Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης για να παρακολουθήσουν τον σπουδαίο αυτό αγώνα με αντίπαλο στους Λάκωνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας

Σήμερα στις 17:00 στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης η ομάδα μας δίνει τον αγώνας της χρονιάς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Γυθείου. Με νίκη θα έχει γίνει ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα για το όνειρο της ανόδου στην Γ΄ Εθνική!!!! Φίλαθλοι στηρίξτε την ομάδα με την φωνή σας και τον παλμό σας!!!!

***Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα εισέλθουν στο γήπεδο από τα εκδοτήρια που βρίσκονται κάτω από την κεντρική κερκίδα του γηπέδου ενώ οι φιλοξενούμενοι από την είσοδο που βρίσκεται στον σταθμό.**

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.