Στήριξη στην προσπάθεια της ιστορικής Αρκαδικής ομάδας του Παναρκαδικού ζητεί το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Στήριξη στην προσπάθεια της ιστορικής Αρκαδικής ομάδας του Παναρκαδικού ζητεί το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ιούλιος 16, 2018 - 12:23
4 σχόλια

Σε συνάντηση που είχαν μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου με εκπροσώπους της ομάδας του Παναρκαδικού, οι τελευταίοι παρουσίασαν την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Αρκαδίας και ζήτησαν την στήριξη και τη βοήθεια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Με τη σειρά τους, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Τρουπής, εξέφρασαν την συμπαράσταση του Επιμελητηρίου στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η ομάδα και την επιθυμία, φυσικά, να ξεπεραστούν τα προβλήματα αυτά και η ομάδα να συνεχίσει την παρουσία της στα γήπεδα.

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ανέφεραν ότι ως φορέας το Επιμελητήριο μπορεί να συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας, ενεργοποιώντας κάποιες επαφές των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου με ανθρώπους που πιθανόν θα ενδιαφερθούν να στηρίξουν την ομάδα, αλλά και καλώντας όσους από τους επιχειρηματίες μέλη του έχουν τη δυνατότητα, να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας του νομού μας.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας λοιπόν καλεί τα μέλη του να στηρίξουν με όποιον τρόπο και σε όποιο βαθμό μπορεί ο καθένας την προσπάθεια διάσωσης και ανασυγκρότησης της ιστορικής ομάδας του Παναρκαδικού.


4 Σχόλια

ΕΎΧAΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ ΓΙA ΤΗΝ ΠΡΟΣΠAΘΕΙA ΠΟΎ ΚAΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΜAΖΙ ΜΕ ΤA ΜΕΛΗ ΤΟΎ ΓΙA ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙA ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜAΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜAΣ .

αν καποιοι απο τη διοικηση δεν εβριζαν τον αστερα τωρα δεν θα παρακαλαγε κανεις... αλλά έτσι ειναι.. η αχαριστια πληρωνετε

Βγαίνει τώρα η κάθε κουτσή Μαρία να ικανοποιήσει το ψώνιο της και να δειχτεί και εκφράζει τη στήριξή της στον Παναρκαδικό, με την ευχή να στηριχτεί η ομάδα από κάποιον απο μηχανής θεό. ΟΚ, θα μαζευτούμε κι εμείς στη γειτονιά και θα κάνουμε το ίδιο για να μας προβάλλουν τα ΜΜΕ. Και τί έγινε; Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί τζαμί. Οι πράξεις λείπουν κύριοι, όχι τα λόγια, στα οποία είναι καλός ο Γενικός Αρχηγός, αλλά απ' ό,τι φαίνεται είναι κομματάκι δύσκολο τα λόγια να γίνουν πράξεις. Πιο πιθανό είναι να φέρει επενδυτή ο Παυλής (λέμε τώρα) παρά να βοηθήσει ο καραμούχλας κόσμος της Τρίπολης...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.