Στην Βυτίνα για το τριήμερο ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Βυτίνα για το τριήμερο ο Αλέξης Τσίπρας

Οκτώβριος 26, 2019 - 14:07
12 σχόλια

Στην Ορεινή Αρκάδια επέλεξε να βρεθεί για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα βρίσκεται στην Βυτίνα απολαμβάνοντας τις ομορφιές τους Μαινάλου και όλης της περιοχής.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει επισκεφθεί την Αρκαδία από το περασμένο καλοκαίρι, που βρέθηκε στην Τρίπολη για την προεκλογική του ομιλία.

Πάντως η συγκεκριμένη επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα, αλλά ψυχαγωγικό.


12 Σχόλια

Τα καμώματα του μπούλη του Καραμανλή. Άρχισε την μάσα και τις εκδρομές κι αυτός. όλοι το ίδιο είναι 100%

Προσοχή στο κατσαπλια Βυτιναιοι. Θα βουτηξει κάνα μαχαιροπηρουνο.

Οι πληροφορίες μας λένε πως έμεινε στην Ελάτη και έκανε με την παρέα του πεζοπορία στο Menalon Trail στο τμήμα Ελάτη - Βυτίνα.

Μην είμαστε αγροίκοι. Το να επισκεφθεί ένας πολιτικός, και μάλιστα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και πρώην πρωθυπουργός (ίσως και μέλλων ) το χωριό σου είναι μεγάλη τιμή. Τις εξυπνάδες στην στάνη.

Χαχαχαχα

Άλλαξε nickname καλύτερα, γιατί δεν σου ταιριάζει αυτό. Να το κάνεις $ΦΥΡΙ ΚΑΛ€Ι ΧΑΪΒΑΝΙ. Σε αντιπροσωπεύει τέλεια. Σαν να σε βλέπω μπροστά μου. Εν τω μεταξύ, να μην ξεχάσεις να ανοίγεις καλά-καλά το στόμα σου, για να καταπίνεις αμάσητα σαν χάνος όσα σου σερβίρει το ζαβό..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.