Στην Βουδαπέστη με την Εθνική «Ο Γέρος του Μοριά» (photos)

Στην Βουδαπέστη με την Εθνική «Ο Γέρος του Μοριά» (photos)

Μάρτιος 29, 2015 - 20:53
0 σχόλια

Η Εθνική Ελλάδος το βράδυ (21:45) της Κυριακής (29/3) δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στην Εθνική Ουγγαρίας για τα προκριματικά του Euro 2016 με την νίκη να είναι μονόδρομος για το αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Αρκετοί  Έλληνες τόσο από πολλές  περιοχές της Ελλάδος  όσο  και από γειτονικές χώρες της Ευρώπης βρίσκονται στην Ουγγρική πρωτεύουσα με στόχο ασφαλώς να σταθούν στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας.  

Μέλη του συνδέσμου φιλάθλων Εθνικών ομάδων από την Αρκαδία «ο Γέρος του Μοριά» βρίσκονται στην Βουδαπέστη και θα είναι στις κερκίδες του γηπέδου Groupama Arena για να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες για νίκη των ποδοσφαιριστών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Ο Γέρος του Μοριά» δηλώνει για μία ακόμα φορά πιστός στο  ραντεβού του με την «Γαλανόλευκη» ακολουθώντας την σε κάθε παιχνίδι και ασφαλώς δίνει το Αρκαδικό στίγμα σε όλη την Ευρώπη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.