Στην Τρίπολη θα βρεθεί ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ

Στην Τρίπολη θα βρεθεί ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ

Σεπτέμβριος 26, 2014 - 12:49
0 σχόλια

Σήμερα Παρασκευή 26-9-2014, στην Τρίπολη, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη από τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ. Κατρίνη Μιχάλη, όπου θα ενημερωθεί και θα συζητήσει με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.  με το επιστημονικά στελέχη και με τους συνεργάτες του Κέντρου πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αρκαδίας, «ΑΝΕΛΙΞΗ»

Ο Πρόεδρος, κ. Βόσνος Δημήτριος, μας δήλωσε ότι θέλει από τη μια να ενημερώσει για το πλαίσιο δράσης και κοινωνικής προσφοράς του κόσμου σε όλο το Νομό και από την άλλη τα αλλεπάλληλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο και οι εργαζόμενοί του. Επίσης, δράττοντας την ευκαιρία της πρόσκλησης του από την σημερινή επίσκεψη, θέλει να τονίσει την ανάγκη στήριξης του Κέντρου από όλους τους Πολιτικούς, Κυβερνητικούς και Αυτοδιοικητικούς Φορείς.

Έτσι, στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή και μετά, στις 19.00 συνάντηση στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ Τρίπολης.

Μετά το πέρας της σύσκεψης και των συναντήσεων,  θα παρατεθεί κοινή Συνέντευξη Τύπου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΟΣΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.