Στην Τρίπολη... στρώνουμε πατάκια στα φρεάτια! (pic)

Στην Τρίπολη... στρώνουμε πατάκια στα φρεάτια! (pic)

Οκτώβριος 07, 2019 - 10:14
6 σχόλια

Δεν είμαστε τίποτε τυχαίοι εδώ πέρα.. Ντύνουμε, στολίζουμε και νοικοκυρεύουμε τα πάντα, όπως έλεγε το σλόγκαν της πάλαι ποτέ Πειραϊκής - Πατραϊκής. Ακόμα και τα φρεάτια!

Στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης, από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου. κάποιος -καταστηματάρχης, σύμφωνα με τον αποστολέα του υλικού- έστρωσε ωραιότατα ένα χαλάκι επάνω στο φρεάτιο το οποίο πρέπει, ας πούμε, να μένει ανοικτό για να μην πλημμυρίζει ο δρόμος.

Και μετά, αναρωτιόμαστε τι έχουν τα έρμα (τα φρεάτια) και δεν τραβάνε!

Η πόλη μας έχει, τελικώς, πολλές... ευρεσιτεχνίες να επιδείξει: Πανελλαδικά είχαν «θαυμάσει» την πατέντα με το μαξιλάρι στη λακκούβα (δείτε ΕΔΩ) που είχε τοποθετήσει κάποιος για να μην γεμίζει λάσπες η βιτρίνα στο κατάστημά του κάθε φορά που περνούσε κάποιο αυτοκίνητο.

Ανάγκα και θεοί πείθονται. Αναρωτιόμαστε -ύστερα και από τις προχθεσινές μπόρες και τα ποτάμια που σχηματίστηκαν στους δρόμους -και στην πλατεία Αγίου Βασιλείου- τι άλλο πρέπει να συμβεί ώστε, εκτός από τον τακτικό καθαρισμό των φρεατίων από τον Δήμο που είναι απαραίτητος, οι πολίτες να μην πετούν σκουπίδια και αποτσίγαρα στους δρόμους.

Α! Και να μην τοποθετούν πατάκια στα φρεάτια.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Άντε, εύχομαι και σεμέν την άλλη φορά. Ηλίθιοι, πάντα σας φταίνε οι άλλοι, ποτέ η ηλιθιότητα και η βλακεία σας..

Εντάξει ρε υπερβολικοί όλοι σας, μην δείτε έναν άνθρωπο να προσπαθεί να διακοσμήσει αυτή την πόλη, ο μπωωωωω......

Όταν βρωμοκοπάνε τα φρεάτια γιατί ούτε καθαρίζονται ούτε ρίχνουν λίγο νερό για να μη ξεραίνονται τα σιφώνια και βγαίνει η μπόχα τι θέλετε να κάνουν οι πολίτες. Αλλά ο *** περί άλλων τυρβάζει.

Τα συνεργεία του Δήμου έπρεπε να το είχαν απομακρύνει πρίν ο κάποιος αναγνώστης βγάλει την φωτογραφία του Την επόμενη θα στείλω μία γάτα πάνω σε ένα δένδρο που δεν φρόντισε ο ιδιοκτήτης της να την κατεβάσει. Ρε με τι ασχολούμαστε....

Πείτε το ότι φταίει ενα πατάκι και έγινε η πόλη παραθαλάσσιο μέρος... να το κάνουμε ντά το πατάκι και δεν θα ξαναπλημμυρίσουμε ποτέ ακόμα και αν δεν καθαριστούν ποτέ απο τα φύλλα τα φρεάτια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.