Στην Τρίπολη... «στολίζουμε» και τα σύρματα της ΔΕΗ! (pics)

Στην Τρίπολη... «στολίζουμε» και τα σύρματα της ΔΕΗ! (pics)

Δεκέμβριος 02, 2019 - 10:42
0 σχόλια

Ήρθε και ο Δεκέμβριος και πολλοί έσπευσαν να στολίσουν. Έλατα, καραβάκια, Άγιοι Βασιλίδες τάρανδοι, γκι, λαμπιόνια,  αθλητικά παπούτσια και άλλα πολλά κοσμούν τα σπίτια, μπαλκόνια και σύρματα της ΔΕΗ.

Σύρματα της ΔΕΗ; Αθλητικά παπούτσια; Μα, τι λέτε;

Αφού τα στόλισαν τα σύρματα με αθλητικά παπούτσια. Το πώς έγινε αυτό, άγνωστο, πάντως το να τα πέταξε κάποιος από τον δρόμο φαντάζει δύσκολο αφού το ύψος είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, με κάποιο περίεργο τρόπο ένα ζευγάρι αθλητικά υποδήματα έχουν κρεμαστεί στα σύρματα της ΔΕΗ σε μια οδό, στην Τρίπολη που δεν είναι και τόσο κεντρική αλλά πιθανόν και να έχετε περάσει από εκεί, κατευθυνόμενοι προς την Πυροσβεστική ή το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Τα παπούτσια βρίσκονται εκεί κρεμασμένα, πάνω από έναν μήνα. Χρονιάρες μέρες έρχονται, ευκαιρία είναι να τα στολίσουμε και να τους βάλουμε και λαμπιόνια!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.