Στην Τρίπολη ο Ορφανίδης μαζί με Καλοπίση και Δημάκη

Στην Τρίπολη ο Ορφανίδης μαζί με Καλοπίση και Δημάκη

Μάιος 01, 2019 - 19:50
6 σχόλια

Μια μεγάλη δόξα από το ένδοξο παρελθόν του Παναρκαδικού έκανε την εμφάνιση της στην Τρίπολη για λογαριασμό της ταινίας "Μία πόλη... Μία ομάδα..." στο πλαίσιο του Arcadian Screenings.

Ο λόγος για τον σπουδαίο Γιώργο Ορφανίδη που έπειτα από πολλά χρόνια πάτησε και πάλι στην Αρκαδική πρωτεύουσα όπου αγαπήθηκε και λατρεύτηκε από τους φιλάθλους του ιστορικού Παναρκαδικού την δεκαετία του 80".

Τον Γιώργο Ορφανίδη στα ΚΤΕΛ της Τρίπολης υποδέχθηκαν δύο παλιοί του συμπαίχτες και επίσης εμβληματικές μορφές του τριφυλλιού. Ασφαλώς μιλάμε για τον Θανάση Καλοπίση και τον Τάκη Δημάκη με την συγκίνηση να είναι διάχυτη.

Μάλιστα οι τρεις ένδοξες ποδοσφαιρικές μορφές του Παναρκαδικού έβγαλαν φωτογραφία η οποία ανέβηκε στα social media.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Κπ ψαρώνεις βλέπω. Σου αρεσει η προβολή εεεε? Με αηδιες δεν γίνετε. Βρες κατι αλλο γιατι βαριέμαι.

Έλεος ρε παιδιά με τον Ορφανίδη! Δεν υπήρξε άνθρωπος που να μην τον περιέφερε σαν Επιτάφιο αυτές τις μέρες! Και η κουτσή Μαρία τον είχε πάρει αγκαζέ και τον βόλταρε στην Τρίπολη σαν μουσειακό έκθεμα! Ξεκαβαλάτε μερικοί, που νομίσατε ότι με το να κολλήσετε πάνω του σαν τη βδέλλα, παίρνετε και τη δόξα του! Ακόμα και το ψώνιο έχει ταβάνι και μερικοί το ξεπεράσατε!

13:17 Ποιος ζηλεύει ρε βλήτο; Και τί ακριβώς να ζηλέψουμε μωρέ; Τους 50 νοματαίους που πάνε στο γήπεδο να δουν τον Παναρκαδικό; Το σχόλιο ρε βλήτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν τον άφησαν τον άνθρωπο σε χλωρό κλαρί και τον τρέλαναν στα πέρα-δώθε κάποιοι, προκειμένου να χορτάσουν τον εγωισμό τους και την προσωπική τους προβολή. Και δεν εννοώ τους βετεράνους του Παναρκαδικού, αλλά κάποια άλλα, πρώτης τάξεως ψώνια της Τρίπολης. Τα περί ψωριάρηδων δεν τα σχολιάζω καν, γιατί κάποιοι ψωμοζήτουλες, πολύ θα ήθελαν να είναι στη θέση των "ψωριάρηδων" όπως τους λες. Μόκο τώρα και νάνι...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.