Στην Τρίπολη ο Κελεσίδης

Στην Τρίπολη ο Κελεσίδης

Αύγουστος 19, 2017 - 17:41
0 σχόλια

Μια μεγάλη "δόξα" του παρελθόντος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο σπουδαίος παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος Παναγιώτης Κελεσίδης επισκέφθηκε το πρωΐ του Σαββάτου 19 Αυγούστου την Τρίπολη.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης περπάτησε στην πόλη και απόλαυσε τον καφέ του σε γνωστή καφετέρια της πλατείας Πετρινού και αμέσως μετά βρέθηκε στην περιοχή της Τεγέας όπου και δείπνησε σε γνωστή ψησταριά συντροφιά με Τριπολιτσιώτικη παρέα (Κώστας Μουρκόγιαννης-Παναγιώτης Ντανόπουλος) που τον συνδέουν δεσμοί φιλίας.

Η παρουσία του παλιού  "star"των Ελληνικών γηπέδων στην Τρίπολη έγινε αμέσως αντιληπτή από τον κόσμο με τις φωτογραφίες και τις ιστορίες από τα παλιά να έχουν την τιμητική τους με τον Παναγιωτη Κελεσίδη να γνωρίζει την αναγνώριση από παλιούς και νεότερους.

Να σημειωθεί ότι Παναγιώτης Κελεσίδης, Γιώργιος Βαζάκας και Ανδρέας Μπονόβας την Παρασκευή 18 Αυγούστου έδωσαν τις δικές τους εκτιμήσεις για το νέο πρωτάθλημα και τον Αστέρα Τρίπολης σε συνέντευξη τους στο ArcadiaPortal.gr (πατήστε εδώ)

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.