Στην Τρίπολη μέλη της επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Στην Τρίπολη μέλη της επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Μάρτιος 13, 2020 - 10:11
0 σχόλια

Την Τετάρτη,11-3-2020, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη πόλη μας από μέλη της επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Έγινε συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Κωνσταντίνου Τζιούμη σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, παρουσία και των αντιδημάρχων Ελένης Καρούντζου και Αλέξ. Κανελλόπουλου.

Η συζήτηση αφορούσε στην προετοιμασία της επίσκεψης της προέδρου «ΕΛΛΑΔΑ 2021»  κας Γιάννας Αγγελοπούλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο δήμο μας, όταν το επιτρέψουν οι γενικότερες συνθήκες.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε και περίπατος στο κέντρο της πόλης,κάνοντας τη διαδρομή από την πλ. Άρεως, Πνευματικό κέντρο, Παλαιό Δημαρχείο, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο καταλήγοντας στο ιστορικό καφέ της πόλης μας «Μεγάλο Καφενείο», ώστε να καθορισθούν και τα σημεία επισκέψεως της προέδρου.

Οι συνεργάτες της κας Αγγελοπούλου έμειναν ενθουσιασμένοι και τόνισαν ότι είναι πεποίθηση της επιτροπής ότι η Τρίπολη θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εκδηλώσεις του 2021.

Άλλωστε είμαστε ο πρώτος Δήμος ο οποίος κατέθεσε δράσεις και εκδηλώσεις στην πλατφόρμα του «ΕΛΛΑΔΑ 2021» και αυτό μας είπαν, ότι είναι πολύ σημαντικό για την περαιτέρω εξέλιξη της συνεργασίας μας.

Κώστας Τζιούμης
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.