Στην Τρίπολη η συνεδρίαση της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Ελλάδας

Στην Τρίπολη η συνεδρίαση της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Ελλάδας

Νοέμβριος 14, 2017 - 11:33
0 σχόλια

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 η συνεδρίαση της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Ελλάδας.

Είναι η πρώτη συνεδρίαση της Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Ε.Ε. που γίνεται  - μετά την πρόσφατη ίδρυσή της - εκτός της Αθήνας με πρωτοβουλία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και σε συνεργασία με το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που θα προσφέρει στους συνέδρους ένα ολοκληρωμένο πακέτο φιλοξενίας δηλ. διαμονή, διατροφή, προγράμματα ευεξίας αλλά και την αίθουσα εκδηλώσεων "ΜΗΤΙΣ" για να γίνει η συνεδρίαση τουΔ.Σ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διευρυμένης συνεδρίασης της Ένωσης θα συζητηθούν όλα τα καυτά προβλήματα των Δημοτικών ΜΜΕ της Ελλάδας ενώ όλα τα μέλη της Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Ε.Ε. θα μπορούν μέσω skype να παρακολουθήσουν αυτή τη συνεδρίαση και να παρέμβουν ζωντανά στο διάλογο που θα αναπτυχθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδέα της ίδρυσης της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας γεννήθηκε στην Τρίπολη πριν από τρία περίπου χρόνια κατά τη διάρκεια του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δημοτικών ΜΜΕ που διοργάνωσε η Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης και Επικοινωνίας του Δήμου Τρίπολης.

Η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη με αφορμή τη συνεδρίαση της Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Ε.Ε. στην Τρίπολη δήλωσε:"Καλωσορίζουμε στην Αρκαδία αλλά και στο Κέντρο μας όλους τους εκπροσώπους των Διοικήσεων των Δημοτικών ΜΜΕ της Ελλάδας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου τους. Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ φιλοξενεί αυτή τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Ε.Ε. στις εγκαταστάσεις του με μεγάλη χαρά και δημιουργική διάθεση θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο συμβάλει κατ΄ελάχιστον στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα τα Δημοτικά ΜΜΕ. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα φύγουν ικανοποιημένοι από την Τρίπολη αλλά και από τη μοναδική αρκαδική φιλοξενία που θα τους επιφυλάξουμε. Και πάλι εύχομαι καλή επιτυχία στιςεργασίες τουσυνεδρίου".

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.