Στην Τήνο σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αύγουστος 15, 2019 - 09:15
3 σχόλια

Στην Τήνο θα βρίσκεται ο πρωθυπουργος σήμερα Πέμπτη 15 Αυγούστου για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού «Έλλη».


3 Σχόλια

Ο πρωθυπουργός μας αξυριστος. Δεν προλαβαίνει να ξυριστει. Τρέχει στις φωτιές ο άνθρωπος... Επίσης αξυρισος ο νέος δήμαρχος και για λίγο ακόμη περιφερειαρχης που καίγεται τόσες μέρες η περιοχή του με 4-5 μποφόρ... Επίσης αξυριστος και ο Πατούλης. Τρέχουν οι άνθρωποι... Σημασία δεν έχει που καίγονται δάση νατουρα με τόσο λίγο αέρα τόσες μέρες σημασία έχει ότι τρέχουν μπροστά στις κάμερες.... Αλαφου-ζολ το καλλίτερο ... Σύστημα.

Όλα αποκλειστικά και μόνο για το φαίνεσθαι, για να μας πείσουν ότι τρέχουν τόσο πολύ μέσα στις φλόγες και είναι μπαρουτοκαπνισμένοι, που ούτε να ξυριστούν δεν προλαβαίνουν. Να υποθέσω ότι ούτε μπάνιο προλαβαίνουν να κάνουν ή μόνο το must αξύριστο look των τριών ημερών δεν προλαβαίνουν να σουλουπώσουν, για χάρη του image;

Πανικός στους τεμπέληδες σε όλη την επικράτεια. Ειδικά στους αργόμισθους τεμπέληδες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.