Στην τελική ευθεία για την Καστοριά ο Αρκαδικός

Στην τελική ευθεία για την Καστοριά ο Αρκαδικός

Νοέμβριος 30, 2017 - 22:05
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της εκτός έδρας  αναμέτρησης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ανδρών με την Καστοριά.

Ο Αρκαδικός προετοιμάζεται με τους παίχτες καθημερινά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και τον coach Κουστένη με τους συνεργάτες του να καταστρώνουν τα πλάνα για την δύσκολη αυτή εκτός έδρας αποστολή της ομάδας.

Το έργο του ΣΕΦΑ στην Καστοριά δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν άπαντες πολύ καλά με την ομάδα να προετοιμάζεται με στόχο να φανεί ανταγωνιστική και ασφαλώς να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Ο Αρκαδικός με γνώμονα την εικόνα του στον προηγούμενο αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας πάνω εκεί θα επιχειρήσει να συνεχίσει την δουλειά που γίνεται έτσι ώστε να μετουσιώσει τις καλές εμφανίσεις και σε ροζ φύλλα αγώνα.

Αναφορικά με το παιχνίδι στην Καστοριά πέραν του πλάνου και της τακτικής αντιμετώπισης του αντιπάλου που δουλεύεται μεθοδικά καθημερινά στις προπονήσεις μεγάλο βάρος έχει πέσει από το τεχνικό τιμ της ομάδας και στον τομέα της ψυχολογίας και της πνευματικής διαχειρίσεις που χρειάζεται να έχει η ομάδα.

Με πίστη και ψυχή ο Αρκαδικός θέλει το πρώτο διπλό της χρονιάς. Αυτό θα ψάξει στην Καστοριά και αυτό θα επιδιώξει να πετύχει!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.