Στην τελική ευθεία για Ολυμπιακό ο Αστέρας

Στην τελική ευθεία για Ολυμπιακό ο Αστέρας

Αύγουστος 22, 2019 - 14:52
16 σχόλια

Στην τελική της ευθεία ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League και του Σαββατιάτικου (24/8, 21:30) αγώνα στον Φάληρο με τον Ολυμπιακό βρίσκεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του με τους προπονητικούς ρυθμούς όπως είναι αναμενόμενο να έχουν κορυφωθεί. 

Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ έχοντας πάρει γεύση από τους ερυθρόλευκους καταστρώνοντας τα πλάνα του για το μεταξύ τους παιχνίδι.
 

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

Στην τελική ευθεία για την πιο hot αισθησιακή ταινία της χρονιάς, είτε με VAR είτε χωρίς. Μπροστά της, θα υποκλιθεί (με βαθύ σκύψιμο) από θαυμασμό μέχρι και η Αλεξανδράτου. Πιστεύει κανείς το αντίθετο; Δεν είμαι Ολυμπιακός (φτου φτου φτου), Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κλπ. αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε με το όνομά τους και να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ακούτε κάποιοι ρομαντικοί αιθεροβάμονες εκεί κάτω στο Θ. Κολοκοτρώνης ή σκέφτεστε μήπως ακόμα και θετικό αποτέλεσμα;

15:37 Καλά πήγαινε το πράγμα μέχρι που μπήκες εσύ ο γνωστός καμμένος γκέϊ χάχας και μαγάρισες το χώρο. Ουστ, νεάντερταλ!

15.37 ρε νούμερο για πες μας με τέτοια υπερομάδα Γιατί δεν πήρες το πρωτάθλημα πέρσι;;; Γιατί δεν πήρες το κύπελλο;;; χαχαχα

Μακάρι να κάνω λάθος! Αλλά με προπονητή 34 χρόνων(με πολλές.....περγαμηνές )προσπαθησαν να μας πουν(πότε τις απέκτησε αραγε;) με παίκτες 3ης εθνικής της Ισπανίας τι να περιμένει κανείς; Μακάρι να ειναι ταλέντα και να αναδειχθούν και να τρίβουμε τα μάτια μας! Ας περιμένουμε λοιπόν να κρινουμε απο το αποτέλεσμα.....

18.26 χτες ο καναπες για να μας δεις στο cl ηταν καλος ? ΤΕΣΣΕΡΑ τα ειδες? αλλα τι να δεις που απο τις φαπες στο σβερκο σου εχεις καει ,χαχαχαχα

Εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι ο Αστέρας είναι Barcelona και Liverpool ,αλλά έχουμε μια ομάδα καλύτερη από τον ΟΦΗ των χιλιάδων οπαδών ,την Λάρισα των 2 κυπελλων και 1 πρωταθλήματος ,και κόβουμε περισσότερα εισιτήρια από τον Ατρόμητο !Αυτο για μια επαρχιακή πόλη των 35 χιλιάδων κατοίκων που ούτε οι μισοί αγαπάνε την ομάδα είναι άθλος !!

Θα αγαπήσουμε τη Ραχούλα όταν σταματήσετε την έπαρση και τις παραφιλολογιες.Οταν σταματήσετε τα ψεματακια και τις μα@@@@ες που λέτε.

Ρε ραχουλα αγόρι μου έχεις κολλήσει και λες συνέχεια τις ίδιες μ@λ@κιες που δεν έχουν βάση.... εξήγησε και σε εμάς να καταλάβουμε τι ψέματα είναι αυτά που σε κάνουν να αντιπαθείς τον αστέρα μήπως το ότι είπαμε ότι θα πάρουμε Γιουρόπα....ααα ναι ξέχασα οι γαύροι τα λέγαν αυτά.... καταταλα εμείς π@π@ρολογουμε

τι περιμένεις να σου πει ο ραχούλας... σάμπως έχει μυαλό;; Ένα σκ@τό κακομαθημένο είναι που δεν έχει παίξει ποτέ του μπάλα σε καμία ομάδα, μπουνταλάς που το μόνο που τον ικανοποιεί είναι να κερδίζει ο γαύρος με ΌΠΟΙΟΝ τρόπο.. και χαίρεται γι αυτό...

07:44 πρέπει να σου πω ότι όταν εγώ έπαιζα μπάλα εσύ δεν υπήρχες.Δεν μπορώ όμως να μου προσφέρουν σανο και να το καταβροχθιζω μετά βουλιμίας.Εχετε κολλήσει σε ένα κύπελλο που δήθεν χάσατε ( ο αγώνας είχε ακόμα 15 λεπτά.Σας κοροϊδεύουν ότι αγοράζουν παιχταραδες και τα χαφτετε.Τελος έχουμε μεγαλώσει με Ολυμπιακό και αυτά που έχουμε ζήσει δεν πρόκειται νατα ζησει ο Αστέρας σε 10 ζωές Γι αυτό λοιπόν μάθετε να σέβεστε ναμή βρίζετε και να μη σας ταιζουν σανο Αυτά.

08:40 Ώπα, Μέσι, σιγά μη σου φύγει ο πόντος από το καλσόν. Το σανό που τρώτε εσείς, δεν τον έχει φάει καμία ομάδα παγκοσμίως. Κι ακόμα δεν τον έχετε χωνέψει, γιατί είναι ειδικής εσοδείας. Εσοδείας Noor 1 αν έχεις ακουστά. Με τη "σκόνη". Κι εσύ, μαχζί με τα υπόλοιπα χάπατα, κάντε τεμενάδες στον πρεζέμπορα και κρατάτε το στόμα ανοιχτό σαν τους χάνους, για να κακαπίνετε αμάσητο ό,τι σας σερβίρει. Όσο για το κύπελο που "δήθεν" έχασε ο Αστέρας, μπορεί να έμεναν 15', αλλά ο Γιάχος και οι άλλοι αλήτες δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να το διεκδικήσει στα ίσα. Οπότε, ναι, του το έκλεψαν, βλακόμουτρο..

13:27 δεν ασχολουμαι με γραφικους και υβριστές.Μου αρέσει πάντως σε σένα που δεν. χάνεις την ψυχραιμία σου.Πως φαίνεται ότι είσαι ΡΑΧΟΥΛΑΣ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Το ότι ο Σιδηρόπουλος δεν θα είναι στο VAR , λέει κάτι ???? Υστερα από αυτό δηλαδή , περιμένετε να γίνει αντικειμενική διαιτησία !

12:10 το μυαλό σου και μια λίρα...Σας ταιζουν σανο από τα αρσενεικα και το καταβροχθιζετε.Τοσο νούμερα δεν σας περιμέναμε.Θρυλε τιμωρησε απόψε τους ανυπαρκτους αλαζόνες Ραχούλες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.