Στην τελευταία πρόβα για το χορόδραμα της Άλωσης ο Γ. Σμυρνιώτης

Στην τελευταία πρόβα για το χορόδραμα της Άλωσης ο Γ. Σμυρνιώτης

Σεπτέμβριος 22, 2017 - 13:39
0 σχόλια

Θερμά και έμπρακτα υποστηρίζει ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης τη συλλογική προσπάθεια των καλλιτεχνικών σωματείων της πόλης μας υπό την καθοδήγηση της κυρίας Ιγνατίου να προσφέρουν στο κοινό ένα θέαμα πρωτότυπο, ένα χορόδραμα εμπνευσμένο από την Άλωση της Τριπολιτσάς. Εξάλλου, το είχε δηλώσει και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης όπου συζητήθηκε εκτενώς το κόστος των εκδηλώσεων για τη δική μας «εθνική» επέτειο.

Ο κ. Σμυρνιώτης νωρίς την Παρασκευή, στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε και έγραψε:

«Πριν από λίγο (σ.σ.: Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα) στην τελευταία πρόβα στο Στάδιο του χορόδραματος "Άλωση της Τριπολιτσάς" .Το Σάββατο το βράδυ στην Πλατεία Άρεως είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα είναι αντίστοιχο τόσο του μεγέθους της κυρίας Αρ. Ιγνατίου όσο και όλων των συντελεστών της παράστασης όσο και της θέρμης που τα μέλη των καλλιτεχνικών σωματείων του Δήμου μας αγκάλιασαν την προσπάθεια».

Οι πρόβες ήταν εντατικές την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου το βράδυ, τόσο στην πλατεία Άρεως όσο και στο ΔΑΚ, από όπου και η φωτογραφία. Όταν η προσπάθεια είναι συλλογική, το αποτέλεσμα δικαιώνει τους κόπους.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.