Στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Πολεμικής Αεροπορίας παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Πολεμικής Αεροπορίας παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Δεκέμβριος 14, 2018 - 19:15
17 σχόλια

Στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της ΣΤ΄ ΕΣΣΟ 2018 στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018.

Δελτίο Τύπου


17 Σχόλια

Καλή σας νύχτα κύριε Πέτρο μαζί με την κορούλα σας, μακριά από τη Νέα Δημοκρατία, γιατί όπως είπαμε, η Νέα Δημοκρατία είναι για τους γνήσιους Νεοδημοκράτες και όχι για τους ευκαιριακούς, που τη χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, για να επιτύχουν τους μικροκομματικούς σκοπούς τους.

ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ 09:48 Έλα ρε, υπάρχει ακόμα κόμμα με το όνομα "Νέα Δημοκρατία"; Γιατί αυτό το μόρφωμα στο οποίο έχει μεταλλαχθεί, κάθε άλλο παρά Νέα Δημοκρατία θυμίζει. όταν μιλάς για "γνήσιους" Νεοδημοκράτες, προφανώς συμπεριλαμβάνεις και τους Βορίδη με τα τσεκούρια και τις ρητορικές μίσους και Άδωνι Γεωργιάδη που κάποτε ων στο ΛΑ.Ο.Σ έλεγε τον Καραμανλή "γιαλαντζί Μακεδόνα", τη Νέα Δημοκρατία "τσίρκο" και το Σαμαρά "προδότη". Πιο γνήσιος Νεοδημοκράτης, πεθαίνεις. Καληνύχτα τώρα, οννεδίτη...Και Α και ΟΥ, που είναι η ΝΟΥΔΟΥ;

Anonymous - 17:16 - Aσχολήσου με τα κομματίδια που εσύ προφανώς ψήφιζες και ψηφίζεις και άσε μας εμάς που ανήκουμε στη μεγάλη Νέα Δημοκρατία να σχολιάζουμε τα του οίκου μας.

18:18 Καταλάβαμε...Άλλο ένα φασιστάκι τύπου Άδωνι και Βορίδη...Δεν χρειάζεται να πεις τίποτε άλλο

@22:30 Τα του οίκου ανοχής σας, θέλεις να πεις. Εσύ λοιπόν που ανήκεις στη "μεγάλη" Νέα Δημοκρατία, δεν σε είδα να σχολιάζεις αυτά που έγραψε ο 17:16 για Βορίδη και (κυρίως) για Γεωργιάδη. Τα έχετε κάνει γαργάρα. Ας είναι καλά το youtube όμως που τα βλέπουμε και μας θυμίζει πώς ήταν η ΝΔ που ξέραμε και πώς την έχετε καταντήσει. Χειρότερη κι από μπ@@@@λο. Δεκανίκι της Χρυσής Αυγής. Ουστ ρε, που έχεις τα μούτρα να μιλάς για "μεγάλη" Νέα Δημοκρατία. Μεγάλη και τρανή ήταν κάποτε. Ντροπή κι αισχύνη για τη μνήμη του Εθνάρχη που τη δημιούργησε. Αίσχος. Μιλάτε κιόλας μερικοί και δεν ντρέπεστε!

Anonymous : 10:05 Tα Ουστ ρε, να τα λες στο σπίτι σου και στους ομοίους σου. Το χαμηλότατο όμως επίπεδό σου μέχρι εκεί φθάνει. Νέα Δημοκρατία για πάντα !!!

16:24 Περαστικά σου μάστορα κι άλλο κακό να μην σε βρει..Ας είναι αυτό το τελευταίο πλήγμα για σένα και τους ομοίους σου..Αν δεν θεραπευτείς βέβαια, υπάρχει κι ο μπόγιας..Δεν είναι μόνο για τα αδέσποτα τετράποδα, αλλά και για κάτι αδέσποτα δίποδα σαν και σένα..

Ψηφο στον Γοντικα που μαθαμε και αληθειες !!Τωρα για τους κεφτεδες ψηφοφορους του Πετρου,και τα κομματοσκυλα του Παππουλη Νικα ουτε που με ενδιαφερει

@Καστριτης 07:20 Έχεις δίκιο..Ψήφο στο συνδικαλιστή Γόντικα, ορκισμένο εχθρό του καπιταλισμού, αλλά με τη μισθουλάρα του δημοσίου στην τσέπη, κανονικά και με το νόμο..Αυτή την αλήθεια όμως, μάλλον δεν στην έχει πει, ε; Κρίμα..

Που κολαει ο μισθος του δημοσιου;Και ο Πετρος οταν ηταν γιατρος σε νοσοκομειο ηταν δημοσιος υπαλληλος.Πρωην δημαρχοι ηταν διορισμενοι στο δημοσιο και τι εγινε ;Κατακριτεο θα ηταν να ειναι εναντιων του καπιταλισμου και να ειχε μπιζνες και να εκμεταλευονταν τους υπαλληλους του.

16/12/2018 - 22 : 51 Αντί για αδέσποτο δίποδο, μη δεις κανά τρίποδο μπροστά σου και φοβηθείς το τρίτο του πόδι. Το νου σου ...!!!

21:11 Να πάει να δώσει τότε το μισθό του σ' αυτούς που έχουν ανάγκη, αν είναι εναντίον του κεφαλαίου και των δημοσίων υπαλλήλων. Κι ο ίδιος δημόσιος υπάλληλος είναι αν δεν απατώμαι. Δεν συνάδει να δουλεύει στο δημόσιο που του δίνει φαΐ να φάει και να είναι εναντίον του δημοσίου, όπως και οι περισσότεροι κουκουέδες οι οποίοι ή εργάζονται στο δημόσιο ή είναι συνταξιούχοι του δημοσίου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.