Στην προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης ο Ναμπίλ Τζααντί

Στην προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης ο Ναμπίλ Τζααντί

Ιανουάριος 31, 2018 - 18:30
0 σχόλια

Την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες αλλά και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» είχε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ναμπίλ Τζααντί, την Τετάρτη (31/01).

Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι και του ευχήθηκε μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας «καλή τύχη στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Η ανακοίνωση της Ουντινέζε:

«Η Ουντινέζε ανακοινώνει τον δανεισμό του Ναμπίλ Τζααντί στον ελληνικό σύλλογο Αστέρας Τρίπολης που αγωνίζεται στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής θα μετακινηθεί εκεί όπου και θα παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν στην υψηλότερη κατηγορία της χώρας. Μέσα από την καρδιά μας του ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα του περιπέτεια».

Ο Τζααντί έχει δοθεί δανεικός σε Λατίνα, Γρανάδα Β', Άσκολι και Ολιανένσε. Είναι διεθνής στα αντίστοιχα ηλικιακά κλιμάκια (Κ15, Κ16, Κ17, Κ20 και Κ23) με την εθνική Μαρόκου.

Πλέον θα αγωνίζεται με τον Αστέρα με το οποίο έκανε και την πρώτη του προπόνηση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.