Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τα στρατόπεδα Τρίπολης και Ναυπλίου

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τα στρατόπεδα Τρίπολης και Ναυπλίου

Νοέμβριος 15, 2019 - 19:36
12 σχόλια

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ανακοινώνει την παραχώρηση των στρατοπέδων Τρίπολης και Ναυπλίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να μετατραπούν σε περιφερειακά διοικητικά κέντρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Συμφωνία για παραχώρηση από το ΥΕΘΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου των στρατοπέδων Τρίπολης και Ναυπλίου!

Η συνάντησή μας με τον Yφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, στην Αθήνα, σήμερα το απόγευμα, είχε αίσιο τέλος!

Σε περιφερειακά διοικητικά κέντρα θα μετατραπούν τα στρατόπεδα της Τρίπολης και του Ναυπλίου, για τα οποία υπήρξε συμφωνία να παραχωρηθούν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να στεγάσει τις υπηρεσίες της στις δυο εν λόγω πόλεις.

 


12 Σχόλια

1ο ) Με ποιό ποσό έκλεισε η παραχώρηση ; 2ο) Ποιό θα είναι το ύψος του δανεισμού και από ποιά τράπεζα ; Ετσι για να γνωρίζουμε ότι αυτά δεν γίνονται δωρεάν .

Προφανώςκαι ο κύριος με το σχόλιο για ποσά,τράπεζες κλπ δεν θα γνωρίζει τι ποσά πληρώνουμε για την στέγαση των υπηρεσιών της περιφέρειας.Για να μην πω για ενοίκιο που πληρώνει από το 2012 η περιφέρεια στο Ναύπλιο υποτίθεται για να στεγαστούν εκεί οι υπηρεσίς..Επιτέλους και μια είδηση που σκοπό έχει την σωστή εξυπηρέτηση του πολίτη.Κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει χρόνια πριν.Αλλά πώς;Δεν έχει μίζα...

Θα τελειώσει η θητεία του Νίκα και ούτε οι εργολάβοι θα έχουν αναλάβει τις εργασίες για την διαμόρφωση των χώρων στα στρατόπεδα και τα ενοίκια θα πληρώνονται κανονικά. Εν τω μεταξύ θα έχουν γίνει μελέτες διαγωνισμοί κλπ και μπόλικο χρήμα για την ΝΕΑ ΤΑΞΗ των ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ (όχι του ακατανόμαστου) .

22:19 Γιατί; Θα κάνεις το σουτιέν σου σφεντόνα και θα τους πετάς πέτρες;

Επιτελους ,έγινε κάτι που έπρεπε να έχει γίνει πριν 50 χρόνια !Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν στρατόπεδα στην Πελοπόννησο ,τα συντηρούσαν για πελατειακές σχέσεις και για να κονομάνε κάποιοι στις τοπικές κοινωνίες !!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , Ω , ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ , ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΡΡΑΞΗΣ .......

Θα παραχωρηθεί όλη η έκταση του στρατοπέδου ή μέρος αυτής; Πάντως, πολύ καλή η κίνηση της νέας περιφερειακής αρχής. Μακάρι να ολοκληρωθούν σύντομα οι επισκευαστικές εργασίες των κτιρίων και να συγκεντρωθούν εκεί όλες οι υπηρεσίες. Όμως, ότι γίνει να γίνει μελετημένα και σωστά, γιατί είναι κάτι που γύρευε πότε ξανά θα ασχοληθεί κάποιος.

@10:31 από την λαθρολάγνα ψυχή (00:29) μην περιμένεις γιατί θα τον γλεντάνε οι εχθροί.

@0:29 Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους σαν και του λόγου σου.

22:57 Ουστ ρε που θα βάλεις στο στόμα σου τη φράση του Κολοκοτρώνη, μαμούχαλε. Έχεις και το θράσος να υπογράφεις και ως "Κολοκοτρώνης" αρχιταγάρι. Μου μάθατε όλοι οι φραπεδόβιοι το "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" και το τσαμπουνάτε όπου βρεθείτε κι όπου σταθείτε. Πρόσεξε μην τσαλακώσεις τη φούστα σου από την πολλή αυτοθυσία "Γέρο της Φάπας"

@FOLEX 21:16 Να υποθέσουμε ότι εσύ θα είσαι στην πρώτη γραμμή, ε; Θα κρατάς κι εσύ το σουτιέν ή θα το έχεις βγάλει για να είσαι πιο άνετα; Να προσέχεις όμως, γιατί δεν θα μπορείς να τρέξεις μέσα στα χώματα με τα ψηλοτάκουνα. Αγωνιστές και μαχητές του πληκτρολογίου, όλοι σας..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.