Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αντιπροσωπεία του Παναρκαδικού

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αντιπροσωπεία του Παναρκαδικού

Ιούλιος 10, 2018 - 19:16
0 σχόλια

Στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 10 Ιουλίου αντιπροσωπεία των ανθρώπων του Παναρκαδικού.

Οι επαφές με θεσμικούς φορείς συνεχίζονται με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να επισκέπτονται τον Πέτρο Τατούλη στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να βρεθεί η λύση και η ομάδα να συνεχίσει και την νέα αγωνιστική σεζόν στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Το παρών στην συνάντηση δίνουν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας καθώς επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και αρμόδιος θεμάτων αθλητισμού ώργος Ρουμελιώτης.

Οι διεργασίες και οι επαφές στο πράσινο στρατόπεδο κορυφώνονται καθώς σε λίγες ώρες στην συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 11 Ιουλίου και ώρα 19:00 στα γραφεία του γηπέδου της ομάδας θα ξεκαθαριστεί το μέλλον της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Παναρκαδικού, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδοσφαιρική ομάδα της Τρίπολης εν όψει της συμμετοχής της στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 

Ο Περιφερειάρχης άκουσε προσεκτικά τους εκπροσώπους της ομάδας που του ανέπτυξαν αναλυτικά τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την περίοδο και από την πλευρά εξέφρασε την πρόθεσή του να κάνει τις απαραίτητες επαφές με ανθρώπους που μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Παναρκαδικού, στην δύσκολη αυτή στιγμή.

 

Στη συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Παναρκαδικού παρευρέθηκαν επίσης, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας και κ. Γιώργος Ρουμελιώτης.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.