Στην πανέμορφη Νότια Κυνουρία εξόρμησε ο ΣΑΟΟ

Στην πανέμορφη Νότια Κυνουρία εξόρμησε ο ΣΑΟΟ

Οκτώβριος 03, 2017 - 09:37
0 σχόλια

 Mε μια θαυμάσια και εξόχως αποκαλυπτική εξόρμηση καλωσόρισε ο ΣΑΟΟ τον Οκτώβρη. Την Κυριακή  1η Οκτωβρίου 2017 βρεθήκαμε στην πανέμορφη Νότια Κυνουρία.

Ξεκινήσαμε την πορεία μας από το γραφικό λιμανάκι των Πουλίθρων, και ώς ένα σημείο όλη η ομάδα ακολούθησε την ίδια διαδρομή μέσα από μονοπάτι, δίπλα από την θάλασσα και μέσα σε ελαιώνα.

Στη συνέχεια, η μία ομάδα κατευθύνθηκε προς το γραφικό εξωκλήσι του Αγ. Γεωργίου και επέστρεψε από τα ίδια στα Πούλιθρα. Η πολυπληθέστερη ομάδα, πήρε το μονοπάτι προς το οροπέδιο του Πηγαδίου και συνέχισε προς την κορυφή Αφλάουρας. Το τοπίο ήταν εντυπωσιακό! Μυρωδιές, χρώματα, αρώματα και απέραντη θέα προς το Μυρτώο Πέλαγος. Η πορεία ακολουθούσε ανωφερές καλντερίμι, κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια, το οποίο ανίχνευσε και σηματοδότησε το μέλος του Συλλόγου μας Χρήστος Μαρκαντές, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ο Φωκιανός, οι Σπέτσες, η Σπετσοπούλα, οι ακτές τις Αργολίδας οι συνεχείς δαντελωτές ακτές της Κυνουρίας ήταν ορατές.   Φλισκούνι, ρίγανη, θυμάρι και άλλα αρωματικά φυτά της μεσογειακής γης, μας συντρόφευσαν κατά τη διάρκεια της πορείας. Στη συνέχεια η ομάδα κατέβηκε στον Αη Γιώργη και έπειτα κατευθύνθηκε στα Πούλιθρα. Μπάνιο και γεύμα με εξαιρετικούς ψαρομεζέδες.

Δελτίο Τύπου ΣΑΟΟ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.