Στην Παλαιόχουνη πήγε ο Τσιρώνης (photos+video)

Στην Παλαιόχουνη πήγε ο Τσιρώνης (photos+video)

Μάιος 28, 2015 - 21:36
0 σχόλια

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πελοπόννησο, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Γ. Τσιρώνης μετά την ολοκλήρωση μιας σειράς συναντήσεων στην Τρίπολη με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη όσο και με τους δημάρχους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και με φορείς, επισκέφθηκε το χωριό Παλαιόχουνη, όπου θα κατασκευαστεί η μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Περιφέρειας.

Ο κ. Τσιρώνης το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Ζαχαριά, τον αντιπροέδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Π. Γατσόπουλο και την επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πελοπόννησος Οικολογική» κυρία Δήμητρα Λυμπεροπούλου βρέθηκε στην Παλαιόχουνη και συνάντησε τους κατοίκους, προκειμένου να ακούσει την άποψή τους και να συζητήσουν.

Η συνάντηση σύμφωνα με τους κατοίκους ήταν κλειστή και οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο σημείο δεν κατάφεραν να την παρακολουθήσουν. Δείτε στο μικρό βίντεο πλάνα από την υποδοχή του υπουργού, ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του πολίτη στην κοινωνία, αναφέροντας: «Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τον πολίτη, καθώς αυτή είναι η δουλειά μας».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Με τους κατοίκους της Παλαιόχουνης συναντή


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.