Στην Οικονομική Επιτροπή Βόρειας Κυνουρίας η υποστήριξη γραμμής του δημότη

Στην Οικονομική Επιτροπή Βόρειας Κυνουρίας η υποστήριξη γραμμής του δημότη

Μάιος 03, 2015 - 16:38
0 σχόλια

Συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή του δήμου Βόρειας Κυνουρίας την  Δευτέρα 4- 5-2015,  στις 13:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (γραφείο Δημάρχου), σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010, προκειμένου να ληφθούν  αποφάσεις στα παρακάτω θέματα: 

Περί συντάξεως εκθέσεως εκτελέσεως του προϋπολογισμού έτους 2015 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Α ́ τριμήνου 2015).

Καθορισμός τιμήματος της μεταβίβασης των δικαιωμάτων απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε τρίτους, που έχουν το δικαίωμα χρήσης άνευ δημοπρασίας (όμορες επιχειρήσεις.

Καθορισμός των όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση - διανομή τριών θέσεων στο πανηγύρι της Αναλήψεως. (Σχετική η αριθμό 122/2013 απόφαση του Δ.Σ.).

Καθορισμός ύψους τέλους για άδειες άσκησης στάσιμου υπαίθριου εμπορίου και τρόπος είσπραξής του.

Καθορισμός του ύψους, της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής και είσπραξης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (επαγγελματίες – παραγωγούς).

Καθορισμός των όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου της κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Αγ. Ανδρέα για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Υποβολή σχεδίου αναμόρφωσης επί του προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή πλατείας στην Τ.Κ. Βερβένων (οικισμός Κάτω Βερβένων) ΦΑΣΗ Α ́

Υποβολή σχεδίου αναμορφώσεων του προϋπολογισμού

Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για πληρωμή συμβολαιογραφικών εξόδων και εξόδων υποθηκοφυλακείου (αφορά αγορά οικοπέδων στην Τ.Κ. Αγ. Πέτρου).

Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για μηχανογραφική υποστήριξη της γραμμής του δημότη.

Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για κατεδάφιση ετοιμόρροπου κτίσματοςιδιοκτησίας κληρονόμων Μούσχουρα Μαρίας στην Τ.Κ. Αγ. Πέτρου.

Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για υπηρεσία παροχής προσωρινής ηλεκτροδότησης στο χώρο τέλεσης του πανηγυριού της Αναλήψεως


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.