Στην Νότια Κυνουρία έδεσαν 20 ιστιοπλοϊκά σκάφη (video+photos)

Στην Νότια Κυνουρία έδεσαν 20 ιστιοπλοϊκά σκάφη (video+photos)

Μάιος 03, 2015 - 16:45
1 σχόλια

Τα 20 ιστιοπλοϊκά σκάφη που κατέπλευσαν στο λιμάνι της Πλάκας τη νύχτα της Πρωτομαγιάς, μετέφεραν  περίπου 170 τουρίστες από τη Ρωσία.

Οι επισκέπτες, που θα παραμείνουν στη χώρα μας συνολικά δύο εβδομάδες, πραγματοποιούν εκδρομή σε νησιά του Αργοσαρωνικού και περιοχές της νοτιοανατολικής Πελοποννήσου, και πριν από το λιμάνι του Λεωνιδίου επισκέφτηκαν τα Κύθηρα, την Νεάπολη καθώς και άλλες περιοχές της Λακωνίας. 
Σήμερα το πρωί, τελευταία ημέρα της παραμονής τους στην Πλάκα, πραγματοποίησαν μια μικρή γιορτή και μας αποχαιρέτησαν παρελαύνοντας κατά μήκος του λιμανιού με πολύ κέφι και χιούμορ. 
Μετά την παρέλαση, απόλαυσαν την τελευταία τους βουτιά στον τόπο μας και αναχώρησαν με προορισμό το όμορφο ψαροχώρι Κοιλάδα της Αργολίδας.

Πηγή:leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Ρώσικη "απόβαση" με κότερα στην Πλάκα Λεωνιδίου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πολύ θα αργήσετε να δείτε τέτοιες εικόνες στο Παράλιο Άστρος. Αφήστε τους να φτιάχνουν δέκα χρόνια το λιμάνι και μην μιλάτε καθόλου. Ούτε τους ίδιους τους Παραλιώτες δεν τους ενδιαφέρει που δεν ξέρουν ούτε κατά που πέφτει...... Αδιαφορία πλήρης. Οι απόμακροι τρίβουν τα χέρια τους που ο κόσμος δεν θα πλησιάζει κατά εκεί!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.