Στην λίστα του Καστρίτη ο Καββαδάς για τον Ηρακλή

Στην λίστα του Καστρίτη ο Καββαδάς για τον Ηρακλή

Ιούλιος 16, 2019 - 19:11
0 σχόλια

Ο Γιάννης Καστρίτης εδώ και λίγες ημέρες είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ηρακλή έχοντας ξεκινήσει σε συνεργασία με την διοίκηση του Γηραιού τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο μπλοκάκι του Αρκά coach σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι και αυτό του Βασίλη Καββαδά ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά αναζητώντας τον νέο προορισμό της καριέρας του μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Ο δυναμικός σέντερ την περσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς ωστόσο έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που τον άφησαν εκτός και ετοιμάζεται να κάνει μια νέα αρχή με τον Ηρακλή στην επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ να κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του.

Είναι δεδομένο πως ο Γιάννης Καστρίτης θα προσπαθήσει να δημιουργήσει έναν κορμό Ελλήνων με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Basket League όπου και θα πλαισιωθεί από περιπτώσεις ποιοτικών ξένων με το όνομα του Βασίλη Καββαδά να φιγουράρει στην μεταγραφική λίστα της ομάδας του.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει συνεργαστεί και πάλι με τον Βασίλη Καββαδά κατά το παρελθόν στον Αρκαδικό με τον 27χρονό άσο να πραγματοποιεί υπό τις οδηγίες του Αρκά coach στην Τρίπολη μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Μένει λοιπόν να δούμε αν προκύψει αν και κατά πόσο το φιλολογικό ενδιαφέρον πάρει μορφή πραγματικού και αν ο Γιάννης Καστρίτης σμίξει και πάλι με τον Βασίλη Καββαδά αυτή την φορά στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.