Στην λίστα κορυφαίων Ευρωπαίων σκάουτερ ο Δουβίκας

Στην λίστα κορυφαίων Ευρωπαίων σκάουτερ ο Δουβίκας

Μάρτιος 28, 2018 - 20:11
0 σχόλια

Ο Τάσος Δουβίκας αποτελεί ίσως το κορυφαίο πρότζεκτ του Αστέρα Τρίπολης και ένα από τα καλύτερα του νέου αίματος του Ελληνικού ποδοσφαίρου με το όνομα του πια να μπαίνει στα σημειωματάρια αρκετών ξένων σκάουτερ και ατζέντηδων.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του νεαρού φορ των κιτρινομπλέ στο τουρνουά Elite Round με την φανέλα της Εθνικής Νέων που πραγματοποιήθηκε μερικές ημέρες πριν στην Ιταλία ασφαλώς και δεν πέρασαν απαρατήρητες από κανέναν.

Με τα δύο του γκολ κόντρα στην Τσεχία και την μία του ασίστ ο Τάσος Δουβίκας οδήγησε την Εθνική μας στην νίκη ενώ και με την συνολική του απόδοση έδειξε το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει και τεκμηρίωσε το γιατί θεωρείται ως ένας από τα νέα αστέρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ''σειρήνες'' του εξωτερικού δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται για τον 18χρονό άσο ωστόσο οι εμφανίσεις του στο Elite Round ήταν τέτοιες που φαίνεται να τον τοποθετούν για τα καλά σε αρκετά μπλοκάκια κορυφαίων ατζέντηδων της γηραιάς Ηπείρου .

Τα σενάρια περί Ισπανικού ενδιαφέροντος για τον Τάσο Δουβίκα παραμένουν στην επιφάνεια χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο σύλλογος που τον έχει τσεκάρει ενώ είναι πολύ πιθανό ομάδες από Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία να αρχίσουν να τον παρακολουθούν το επόμενο διάστημα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.