Στην κυκλοφορία την επόμενη εβδομάδα ο δρόμος Καστρίου - Αγίου Πέτρου

Στην κυκλοφορία την επόμενη εβδομάδα ο δρόμος Καστρίου - Αγίου Πέτρου

Φεβρουάριος 20, 2019 - 08:54
0 σχόλια

Οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις είχαν ως αποτέελσμα να καταστραφούν πολλά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στην Αρκαδία. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έδρασε ταχύτατα ώστε να εκταμιευθούν ποσά και να προχωρήσουν οι διαδικασίες, προκειμένου να επικευαστούν οι δρόμοι.

Ο δρόμος Καστρί - Άγιος Πέτρος έχει καταστραφεί σε τρία σημεία. Όπως αναφέρει ο Γιάννης Λογοθέτης στον λογαριασμό Καστριτοχώρια - Άνθρωποι - Χρόνια - Ζωή, σε επικοινωνία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι ο δρόμος, καιρού επιτρέποντος, θα δοθεί ακι πάλι στην κυκλοφορία την επόμενη εβδομάδα.

Σημειωτέον, βέβαια, ότι οι μετεωρολόγοι αναμένουν νέο κύμα κακοκαιρίας, με χιόνια, από το Σάββατο.

Η ανάρτηση αναφέρει:

Από την επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ενημερωθήκαμε ότι - καιρού επιτρέποντος- τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδος για να ανοίξει ο δρόμος ενώ με εντατικούς ρυθμούς προχωράει και η μελέτη η οποία θα δώσει την οριστική λύση στο ζήτημα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.