Στην κορυφή των σκόρερ της Α' Αρκαδίας ο Ιατρίδης

Στην κορυφή των σκόρερ της Α' Αρκαδίας ο Ιατρίδης

Μάρτιος 14, 2018 - 15:26
0 σχόλια

Ο Ηλίας Ιατρίδης του Ερμή Μελιγούς έχοντας πετύχει 13 τέρματα σε 18 αγωνιστικές βρίσκεται μόνος στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Στην δεύτερη θέση έχει περάσει ο Θοδωρής Μπέλτσος του Α.Ο. Τεγέας έχοντας 12 τέρματα με τον φορ των πρασίνων να σκοράρει δις στην νίκη της ομάδας του στο Άστρος επί του Πανθυρεατικού.

Να σημειωθεί ότι δίχτυα βρήκε και ο Ηλίας Ιατρίδης στην ισοπαλία του Ερμή Μελιγούς με την ΑΕΚ Τρίπολης ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος του Πανθυρεατικού που αστόχησε από το σημείο του πέναλτι κόντρα στην Τεγέα έμεινε στα 10 γκολ έχοντας συντροφιά τον συμπαίχτη του Χάρη Τακλή που σκόραρε και ανέβηκε και αυτός στα 10 τέρματα.

Αναλυτικά τα κορυφαία "κανόνια" της Α' Αρκαδίας μετά το τέλος της 18ης αγωνιστικής

13 γκολ: Ιατρίδης (Ερμής Μελιγούς)

12 γκολ: Μπέλτσος (Τεγέα)

10 γκολ: Αγγελόπουλος (Πανθυρεατικός), Τακλής (Πανθυρεατικός)

8 γκολ: Κατσίρης (Πανθυρεατικός)

7 γκολ: Αποστολόπουλος (Μαντινειακός), Κ. Μπάρλας (Πανθυρεατικός), Παπαδόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Τζιαννής, Κοσκολός (Απόλλωνας Τυρού), Σ. Λαγός (Ερμής Μελιγούς)

6 γκολ: Μπούσγας (Μαντινειακός), Καραμπέτσος (Τεγέα)

5 γκολ: Μπούσγας (Μαντινειακός), Πετρόπουλος Ε., Ρ. Πετρόπουλος (ΑΕΚ Τρίπολης), Λάγκας  (Τεγέα), Νέζος (Ορχομενός), Τσίπας, Ανδριανός, Τσουμπλέκας, Αλεξανδρής, (Δόξα Μεγαλόπολης), Τζιαννής, Κοσκολός (Απόλλωνας Τυρού)

4 γκολ:  Κουρόγιωργας, Θεοδωράκης (Βρασιές), Κάστας (Μαντινειακός), Ρίζος (Βρασιές), Κοντογιαννόπουλος (Κορακοβούνι), Πρίφτης (ΑΕΚ Τρίπολης)

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.