Στην κορυφή η Βρασιές - Αποτελέσματα και βαθμολογία στην Β' Αρκαδίας

Στην κορυφή η Βρασιές - Αποτελέσματα και βαθμολογία στην Β' Αρκαδίας

Νοέμβριος 03, 2019 - 18:31
4 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας με τις Βρασιές να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ η Νεστάνη κέρδισε στην Τρίπολη την ΑΕ Μαρίου στο μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής 3 Νοεμβρίου.

Αποτελέσματα

Σάββατο (2/11, 15:00)

Νικηταράς-Πανιώνιος 4-2

Ηρακλής-Βρασιές 1-2

Κυριακή (3/11, 15:00)

Νεστάνη-ΑΕ Μαρίου 1-0

Κανδήλα-Αχιλλέας 0-3 α.α.

Ρεπό: Α.Ο. Νέων Τρίπολης

Βαθμολογία

1. Βρασιές 9

2. Α.Ο. Νέων Τρίπολης 7

3. Αχιλλέας 7

4. Ηρακλής 6

5. Νεστάνη 6

6. ΑΕ Μαρίου 3

7. Νικηταράς 3

8. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 0

9. Κανδήλα -

Επόμενη αγωνιστική

ΑΕ Μαρίου-Αχιλλέας

Βρασιές-Νεστάνη

Πανιώνιος Μεγαλόπολης-Κανδήλα

Α.Ο. Νέων Τρίπολης-Ηρακλής Βερβένων

Ρεπό: Νικηταράς Δολιανών

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Κύριοι θα ήθελα να συγχαρώ τους διαιτητές στον αγώνα Νεστανη-Α Ε Μαριου..... Συγχαρητήρια στον Κ. Λούκα διαιτητή του αποψινό αγώνα..... Χίλια μπράβο.......

Με την σειρά μου θα ήθελα και εγώ να συγχαρώ τους διαιτητές του αγώνα ΝΕΣΤΑΝΗ-Α Ε ΜΆΡΙΟΥ... Και τον Κ Λούκα διαιτητή του αγώνα που ήταν ακριβό δίκαιος..

Καλησπέρα σας.... Εγώ δεν έχω καμία σχέση ούτε με Νεστανη ούτε με Μαρί..... Αλλά δεν είστε οι μόνοι που διαμαρτυρεστε για τη διαιτησία.... Εντάξει να καταλάβω και αυτούς άνθρωποι είμαστε όλοι μας γίνονται και λάθη όπως γίνονται στις μεγάλες κατηγορίες.. Αλλά όχι κάθε αγωνιστική να φωνάζουν τόσες πολλές ομάδες για τη διαιτησία.... Αυτο που θέλω να πω είναι ότι οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν το επάγγελμα..... Η ξέρω εγώ που ακούω μέσα στους αγώνες κάποιοι παίκτες με διαιτητές γνωρίζονται δεν ξέρω αν εκεί κάνουν τα στραβά μάτια..... Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω την επς να κάνει κάτι.... Ευχαριστώ!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.