Στην Κόρινθο 2006 ο Γιαννακούλιας

Στην Κόρινθο 2006 ο Γιαννακούλιας

Αύγουστος 27, 2016 - 21:11
0 σχόλια

Στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας Κορινθίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Γιαννακούλιας την νέα ποδοσφαιρική σεζόν μετά την συμφωνία του με την ομάδα της Κορίνθου 2006.

Ο δυναμικός Αρκάς κεντρικός αμυντικός που την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία με την Δόξα αφήνει την Μεγαλόπολη για λογαριασμό της Κορίνθου 2006 αλλάζοντας ποδοσφαιρικό νομό και παραστάσεις.

Η Κόρινθος 2006 αποτελεί μία νέα ομάδα και μια νέα ανερχόμενη δύναμη στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο με υψηλούς στόχους και βλέψεις καθώς την περσινή σεζόν τερμάτισε πίσω από Ζευγωλατιό που πήρε την άνοδο για την Γ’ Εθνική στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Η Κόρινθος 2006 αφού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γιάννη Γιαννακούλια στην συνέχεια τον καλωσόρισε δίνοντας του ευχές για μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.