Στην Κορέα οι 3citizens...Πρώτοι και με διαφορά!

Στην Κορέα οι 3citizens...Πρώτοι και με διαφορά!

Απρίλιος 20, 2014 - 19:21
9 σχόλια

Σάρωσαν οι 3citizens με το τραγούδι τους για την Τρίπολη και βρέθηκαν στη πρώτη θέση με 7272 ψήφους αφήνοντας πίσω τους την υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης με 5860 ψήφους με το νεανικό συγκρότημα να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Κορέα...

Οι νικητές του διαγωνισμού Life’sgood.gr είναι: Πρώτοι οι 3citizens από την Τρίπολη με το τραγούδι «Είναι η πόλη μαγική» και 7272 ψήφους.

Δεύτεροι με 5860 οι 7 ΜaD με το βίντεο τους Salonica’s Life

Τρίτοι με 5671 οι One234 από τη Λήμνο! Συγχαρητήρια σε όλους!

 

Είναι η πόλη μαγική - Asterios S. & Gus (3citizens for life’sgood)
Στο κέντρο της Πελοποννήσου βρίσκεται το στολίδι της Αρκαδίας, η ηρωική ''Πρωτεύουσα του Μοριά'' , η ξακουστή Τρίπολη. Η καρδιά της πόλης χτυπά με δυνατούς ρυθμούς και καλλιεργεί την αγάπη στην ψυχή των επισκεπτών. Έτσι λοιπόν, τα μέλη της ομάδας μας σας παρουσιάζουμε ένα τραγούδι αφιερωμένο σ᾽ αυτήν. Μέσω της αναζήτησης του ήρωα για αγάπη, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τις απόκρυφες ομορφιές, να περπατήσετε στα αρκαδικά σοκάκια και να αφουγκραστείτε την φυσική αίγλη που αποπνέει ο τόπος αυτός. Αφεθείτε στο ταξίδι μας…..

Σύνθεση-Ενορχήστρωση: Αστέριος Χαρίτος

Στίχοι: Γιώτα Μιχαλακοπούλου

Ερμηνεία: Κωνσταντίνος Σπίγγος – Αστέριος Χαρίτος

Προώθηση Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη Σωτήρης Σταματάκος Πηνελόπη Μαρκοπούλου Παναγιώτης Μακρής Εύα Νικολού

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθειά τους: Διεύθυνση Παραγωγής: Επτάφθογγο Διευθύνων: Χρήστος Σιακωτός Μουσικοί Μπάσο-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ιωάννης Βούκλιζας Κιθάρα-Μίξη: Κωνσταντίνος Μπουλούγαρης Drums: Σταύρος Αλεξόπουλος

Videoclip Art Photos: Γιάννης Αλειφερόπουλος

Οπερατέρ: Αλέξανδρος Γαλάνης

Σκηνοθεσία: Γεράσιμος Βάκρος

Video: 

youtube://v/Tr3pX5g-wM8


9 Σχόλια

Συγχαρητηρια παιδια! Να περασετε υπεροχα!!! :)

η νέα γενιά πρέπει να στηριχτεί από όλους μας,η Αρκαδία ζει μεγαλες στιγμές και χρειάζονται ανθρώποι με όραμα ώστε να συνεχίσουμε να ζούμε ανάλογες στιγμές!!

Μπράβο παιδιά , αντιπροσωπεύσατε την πόλη μας επάξια σε όλη την Ελλάδα. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!

Συνάμα με το ωραίο μουσικό άκουσμα και η, ανά την Ελλάδα (και γιατί όχι: ανά τον Κόσμο), διαφήμιση της Πόλης μας. Εξαιρετική ωδική σύνθεση. Φαντασμαγορική σκηνοθεσία, που αναδεικνύει, στην αναζήτηση του κάθε υποψηφίου επισκέπτη, τη θετική εικόνα της Πόλης μας. Το "ιδιαίτερο χρώμα μιας πόλης, της Τρίπολης"! Όσο και εάν, για εμάς (τους ντόπιους), αυτή η εικόνα μπορεί να είναι μία "άχρωμη και, ενδεχομένως, άβολη καθημερινότητα". Αλήθεια, για μία τέτοια παρουσίαση μικρής ταινίας, υπό "άλλες συνθήκες" θα εδικαιολογούντο "σοβαρά κονδύλια προϋπολογισμών", προσφορά σε ..."επωνύμους και αργυρωνήτους πρωταγωνιστάς". Αλλά, τα παιδιά της Πόλης μας απέδειξαν ότι τα ..."πράγματα είναι πολύ απλά" ! Συγχαρητήρια και έπαινοι (και ...βοήθεια), τους αξίζουν !

Τελικά το τραγούδι αλλά και το βίντεο με τις ομορφιές της Τρίπολης, άρεσε σε 7272 ανθρώπους, που το έβγαλαν πρώτο!!! πανελλαδικά, με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα. Μήπως τελικά τα παιδιά της πόλης μας, αλλά και η ίδια η Τρίπολη αξίζουν περισσότερο σεβασμό από μερικούς - μερικούς ??? Μήπως η Τρίπολη και όμορφη είναι και νέα παιδιά με ταλέντο διαθέτει ??? Την πρωτιά αυτή λοιπόν, την αφιερώνω σε όλους τους μίζερους Τριπολίτες (που ευτυχώς είναι λίγοι), που νομίζουν ότι η πόλη μας υστερεί και σε ομορφιές και σε ζωντάνια. Ευτυχώς όμως, η Τρίπολη είναι όμορφη και ζεστή και διαθέτει φρεσκάδα και νέους ανθρώπους με ταλέντο και όρεξη να παράγουν πολιτισμό. Πάρτε λοιπόν παράδειγμα από αυτά τα παιδιά και αγαπήστε θετικά την πόλη μας. Υ.Γ. Μπράβο και πάλι σε αυτά τα παιδιά που ανέδειξαν πρώτη την Τρίπολη πανελλαδικά.

Πολλά συγχαρητήρια!!!! Ναι, η πόλη μας είναι όμορφη γιατί έχει και όμορφους ανθρώπους που την αγαπούν!! Αυτό κάνει μια πόλη όμορφη, οι άνθρωποί της, όλων των ηλικιών, που ενδιαφέρονται γι' αυτήν και την προωθούν όπως έκαναν με την υπέροχη δημιουργία τους όλοι όσοι εργάστηκαν γι' αυτό το πολύ όμορφο βίντεο και τραγούδι!! Μπράβο σας!!

μπραβο παιδια για τη πρωτη θεση. καντε και ενα μεγαλο παρτυ τωρα στη πολη μας ,να γινει κολαση !!!!!!!!!!

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με την πανελλαδική πρωτιά του τραγουδιού , καθώς οι συντελεστές στην σκηνοθεσία την φωτογραφία , το βίντεο και το μοντάζ είναι άτομα που αγαπώ και συνεργάζομαι χρόνια. Με φωτογραφίες μου και βοήθεια στο μοντάζ ήταν μια μοναδική ευκαιρία να μάθω πολλά… Μπράβο στα παιδιά και σε όλους όσους βοήθησαν για αυτό το όμορφο αποτέλεσμα !!!

Οφείλουν να επισκεφτούν άμεσα το μνημείο πεσότων της Ελληνικής Δύναμης που πολέμησε στην Κορέα. Επίσης να σκεφτούν να επισκεφτούν τους συγγενείς του ναυαγίου και να εκφράσουν τα συλληπητήρια τους εκ μέρους των Ελλήνων, δεν είναι η ζωή μόνο τραγούδι ...