Στην «κόψη του ξυραφιού» η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής μετά τη διαγραφή Βόσνου

Στην «κόψη του ξυραφιού» η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής μετά τη διαγραφή Βόσνου

Οκτώβριος 13, 2018 - 09:13
18 σχόλια

Η απόφαση της διαγραφής του αντιδημάρχου Δημήτρη Βόσνου από την πλειοψηφούσα παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου αιφνιδίασε τον ίδιο, αλλά όχι και τα μέλη της παράταξης του κ. Δημήτρη Παυλή.

Σύμφωνα με τη λακωνική ανακοίνωση της παράταξης που έχει τα ηνία του Δήμου, ο πρώην αντιδήμαρχος διεγράφη λόγω αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς προς την παράταξη. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βόσνος όλο το προηγούμενο διάστημα έδειχνε τάσεις αυτονόμησης, ενώ είχε έντονους λεκτικούς διαπληκτισμούς με τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Αναστάσιο Κακλαμάνο σε δύο συνεδριάσεις. Μάλιστα, όπως ακούγεται, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τον Δήμο Τρίπολης.

Η πλειοψηφία στο ΔΣ, όμως, βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού».

Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, δυο δημοτικοί σύμβουλοι έχουν διαγραφεί από την παράταξη Παυλή: Οι κκ. Βόσνος και Τσούκας ενώ ο κ. Κάμαρης έχει παραιτηθεί από τις 11 Μαρτίου του 2015. Από τους 24, παραμένουν στην παράταξη οι 21, όσοι, δηλαδή, χρειάζονται, προκειμένου να έχουν την πλειοψηφία στο ΔΣ Τρίπολης.

Ωστόσο, πιθανόν είναι στην πραγματικότητα ο κ. Παυλής να βρεθεί με 20 συμβούλους το επόμενο διάστημα. Και τούτο διότι ο κ. Τυροβολάς, για δικούς του, προσωπικούς λόγους, έχει αποστασιοποιηθεί από την παράταξη.

Πάντως, όπως έχει σήμερα η κατάσταση, η πλειοψηφούσα παράταξη μπορεί να περάσει ένα θέμα με μερική πλειοψηφία. Εκεί όπου ενδεχομένως θα δυσκολευτεί, είναι σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση των απορριμμάτων και με την καθαριότητα, όπου χρειάζονται 21 ψήφοι, όπως επίσης πρόβλημα θα δημιουργεί σε αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν και θα τεθούν στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης.


18 Σχόλια

Έχασε ο Παυλής το κελεπούρι που είχε την Τεγέα μπάχαλο στα οικονομικά. Να ευχαριστεί τον Σμυρνιώτη που δεν κυνήγησε τις υποθέσεις.

Ο Παυλής ως¨άξιος μαθητής του κελεπουριού (Βόσνου) τώρα που ολοκλήρωσε και το "διδακτορικό" του (ΚΕΔΗΤ, περιπτεράς κ.λ.π.) τον απέπεμψε. Όσο για τα περί Σμυρνιώτη ο Βόσνος παραπέμφθηκε - επί Σμυρνιώτη - στο Τριμελές Ναυπλίου αλλά ...αθωώθηκε!!!

Ο βοσνος θα κατέβει με Τσαμουλο, τα έχουν βρει σε όλα και πίσω τους ο πετραν.

18,43 μην ακουω κουταμαρες που θα βοηθησει ο πετρος τον κανενα και το τιποτα,αυτοι θα πανε μαζι για να τον πιουνε μαζι !!!χα χα

ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑΣΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ.

Μαγκες μη τσιμπατε.Τελευταια πληροφορηση.Τελικα ο βοσνος τα βρηκε σε ολα με τον Τζιουμη με τις ευλογιες του Φανη-παπα και λοιπους συμβουλατορες του.Να δω τι θα κανει ο Αλεξακης τωρα?

συνονυμε 18.43 ακου.εφαγε τετοιο χ απο τσαμουλο ο βοσνος που δεν ηξερε απο που να φυγει.μπραβο νικο.

Α.... αν τα βρήκε ο βοσνος με ΤΖΙΟΥΜΗ, ακομα καλύτερα θα πάνε μια ωρα γρηγορότερα στον πάτο!!. Όλοι παρεα και ο Αλεξάκης και ο Κωστακης και ο Δημητράκης και φυσικά ο Παπας ο Φανης και ο Γιωργος ο νερουλάς παρεα με τον κολλητό κουνιάδο, κουμπάρο βουλευτή!!!

Το. Τυροβολά για ποιον λόγο δεν τον διαγράφει ο Παυλής; Οπου βρεθεί και οπου σταθεί βρίζει χυδαία το Παυλή.

Καθάρισε το μαντρί Μήτσο αν θες να εισαι ξανά δήμαρχος!!!!! Εχεις δυο τρια ακόμα βαρίδια που σε κατηγορούν μέρα και νύχτα.

Δεν εχω καταλάβει πως δεν εχει διαγράψει ο Δήμαρχος τον Τυροβολά; Ο Τυροβολάς δεν προσφέρει κάτι στην παράταξη του Παυλή. Έρχεται κάθε τρίτο συμβούλιο κάθεται για πέντε λεπτά και φεύγει, δεν ψηφίζει τίποτα. Εχει ήδη προσχωρήσει στον Τζιούμη εδώ και ένα χρόνο μαζί με τον δικό του τον Φάνη Παπά και το ξέρει όλη η Τρίπολη. Ο Βόσνος αντιθέτως ψήφιζε ολα τα θέματα του Παυλή.

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΛΩΤΣΑΣ.

@17:53 Ό,τι και να κάνει, δήμαρχος δεν πρόκειται να ξαναβγεί, που να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Εσύ βέβαια, πέστο πολλές φορές, μήπως και το πιστέψεις στο τέλος. Πάντως, έχεις κι ένα δίκιο για το μαντρί που γράφεις. ***

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.