Στην κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης ο Γιώργος Παπαηλιού (pics)

Στην κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης ο Γιώργος Παπαηλιού (pics)

Ιούνιος 26, 2019 - 10:06
0 σχόλια

Κατά την κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεγαλόπολη, στις 26.6.2019, ο υπ. βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού είπε, μεταξύ των άλλων τα εξής :

Εδώ και δεκαετίες, η απασχόληση, η οικονομία και η κοινωνία της Μεγαλόπολης συνδέονται με τη ΔΕΗ. Στη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή το αίτημα, η ανάγκη για την κοινωνικά δίκαιη παραγωγική ανασυγκρότηση αποτυπώνεται, συγκεκριμενοποιείται και συμπίπτει με τη μεταλιγνιτική εποχή, αφού η εξάντληση του λιγνίτη και η αλλαγή του ενεργειακού μείγματος επιβάλλουν το σχεδιασμό της.

Οι ενεργειακές μονάδες, η επαναπόδοση των εδαφών της ΔΕΗ στην τοπική κοινωνία και η αποκατάστασή τους, η πολύχρονη εμπειρία, η εναλλακτική ευφυία, η χρήση νέων τεχνολογιών, η στρατηγική-γεωγραφική θέση της περιοχής, το αρχαιολογικό και ιστορικό κεφάλαιό της  αποτελούν εκείνα τα στοιχεία που, αξιοποιούμενα, μπορούν να διαμορφώσουν τους άξονες ανάπτυξης της μεταλιγνιτικής εποχής.      

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.