Στην καρδιά της Πελοποννήσου αναδείχθηκε η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική (pics)

Στην καρδιά της Πελοποννήσου αναδείχθηκε η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική (pics)

Μάρτιος 05, 2019 - 16:50
0 σχόλια

Η 23η Φεβρουαρίου με το πέρας των εργασιών της επιστημονικής ημερίδας αποτέλεσε μια ξεχωριστή μέρα για την Τρίπολη και την Αρκαδία. Στην καρδιά της Πελοποννήσου δέσποζε η ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους επίσημους προσκεκλημένους οι οποίοι με τις παρεμβάσεις τους λάμπρυναν την εκδήλωση. Θερμές ευχαριστίες στον Αναπληρωτή Διοικητή του ΓΝ Τρίπολης κ. Α. Πάλλη, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Ιατρό κ. Π. Τατούλη, τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης Ιατρό κ. Σ. Βρέντα, την εκπρόσωπο του ΙΣΑ κ. Β. Παπαντώνη, τον Βουλευτή Αρκαδίας Ιατρό κ. Κ. Βλάση, τον κ. Α. Μυλωνά ΣΓΠΧ ως εκπρόσωπο της ΕΕΣΓΠΧ και τον κ. Γ. Παπαναστασίου ΣΓΠΧ Αντιπρόεδρο της ΕΕΣΓΠΧΕ.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους διαπρεπείς ομιλητές και τα προεδρεία που μας μεταλαμπάδευσαν τη γνώση και την εμπειρία τους καθώς και τους Καθηγητές κ. Α. Κανατά και κ. Ν. Παπαδογεωργάκη που αποδέχθηκαν την τιμητική διάκριση. Ιδιαίτερη τιμή για την ειδικότητά μας αποτέλεσε η παρουσία του Καθηγητή κ. Χ. Περισανίδη καθώς και του Επικ. Καθηγητή κ. Σ. Βασιλείου.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ του ΟΣΑ, τον Πρόεδρο κ. Π. Γιαλαμά, την Αντιπρόεδρο κ. Α. Λαγούδη καθώς και τον κ. Ν. Δέδε του οποίου η καθοδήγηση ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους όσους παρακολούθησαν δια ζώσης τις εργασίες της εκδήλωσης και οι οποίοι υπήρξαν ουσιαστικά οι συνδιοργανωτές της ημερίδας.

Γεώργιος Τζώρτζης,  Διευθυντής Τμήματος Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Γ.Ν. Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.