Στην κάλπη γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Κώστας Βλάσης

Στην κάλπη γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Κώστας Βλάσης

Ιούλιος 07, 2019 - 11:55
0 σχόλια

Διπλά σημαντική είναι η σημερινή Κυριακή για τον Κώστα Βλάση, καθώς οι εθνικές εκλογές συμπίπτουν με την ημέρα των γενεθλίων του. Ο υποψήφιος βουλευτής κλείνει σήμερα τα 44 κι ελπίζει να γιορτάσει τα γενέθλιά του με μια σημαντική νίκη του ιδίου αλλά και της Νέας Δημοκρατίας.

Προσερχόμενος στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει ο κ. Βλάσης εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αισιόδοξος κι ευδιάθετος δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Φέτος η ημέρα των γενεθλίων μου τυγχάνει να συμπίπτει με την ημέρα των εθνικών εκλογών. Εύχομαι να πάνε όλα καλά κι απόψε το βράδυ να γιορτάζω διπλά!

Αυτό που προέχει είναι όλοι οι συμπατριώτες μας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς οι σημερινές εκλογές αποτελούν ορόσημο για το μέλλον της Πατρίδας μας. Πέρα και πάνω απ´ όλα αυτο που μετράει είναι να καταστήσουμε την Αρκαδία μας πρωταγωνίστρια σε μια Ελλάδα ισχυρή.

Σας ευχαριστώ όλους για τις εγκάρδιες ευχές σας και την αγάπη που απλόχερα μου προσφέρετε. Μου δίνετε δύναμη να συνεχίζω να προσπαθώ για το καλύτερο!»

Δελτίο τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.