Στην Καλαμάτα και επίσημα ο Τέλης Σαλαπάτας

Στην Καλαμάτα και επίσημα ο Τέλης Σαλαπάτας

Αύγουστος 01, 2014 - 16:24
0 σχόλια

Ο Τέλης Σαλαπάτας εξαργυρώνει την περσινή εξαιρετική χρονιά που έκανε αγωνιζόμενος με την φανέλα του Παναρκαδικού στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας, με την μεταγραφή του στην ομάδα της Καλαμάτας.

Ο Τριπολιτσιώτης φορ αναδείχθηκε την περασμένη σεζόν πρώτος σκόρερ του Παναρκαδικού και τόσο με τα τέρματα που σημείωσε,  όσο και με την εν γένει παρουσία του στο πρωτάθλημα  μπήκε στο μικροσκόπιο αρκετών ομάδων όμως η ‘’Μαύρη Θύελλα’’ όπου τελικά ήταν αυτή  που κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Τέλης Σαλαπάτας πέρασε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 31 Ιουλίου από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές  εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και στην συνέχεια ενσωματώθηκε στην αποστολή της  ομάδας της Καλαμάτας, για να πάρει μέρος στην προετοιμασία ολοκληρώνοντας έτσι την μεταγραφή του.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.