Στην Ισλανδία ο Διαμαντόπουλος, στην Σλοβακία ο Πετρόπουλος

Στην Ισλανδία ο Διαμαντόπουλος, στην Σλοβακία ο Πετρόπουλος

Ιούλιος 23, 2019 - 16:25
0 σχόλια

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες των δύο διεθνών Αρκάδων ρέφερι για τα προκριματικά του Europa League συνεχίζονται με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο να βρίσκεται στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας και τον Τρύφωνα Πετρόπουλο στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Πρώτος αγώνας είναι αυτός της Σλόβαν Μπρατισλάβας με την Φερονικελι για τα προκριματικά του Europa League την Τετάρτη 24 Ιουλίου με τον Τρύφωνα Πετρόπουλο να είναι δεύτερος βοηθός του Ιωάννη Παπαδόπουλο έχοντας πρώτο βοηθό την Χρυσούλα Κουρομπίλια.

Μία μέρα μετά και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 25 Ιουλίου ο έτερος Αρκάς ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος είναι τέταρτος διαιτητής στον αγώνα επίσης για τα προκριματικά του Europa League μεταξύ της Ρέικιαβικ με την Λουντογκόρετς με τον Γεώργιο Κομίνη να είναι πρώτος διαιτητής και τους Χρήστο Ακριβό και Ανδρέα Μειδάνα βοηθούς.

Την περασμένη εβδομάδα οι δύο Αρκάδες  ήταν μαζί στην Γεωργία στον αγώνα της Τορμπέντο Κουταίσι με την Ουρταμπάσι με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο να είναι πρώτος διαιτητής και τον Τρύφωνα Πετρόπουλος πρώτος βοηθός έχοντας εξαιρετική απόδοση στο παιχνίδι τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.