Στην ένστολη Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας οι αστυνομικοί της Αρκαδίας

Στην ένστολη Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας οι αστυνομικοί της Αρκαδίας

Φεβρουάριος 17, 2017 - 17:09
0 σχόλια

Παρά τις συνεχείς μας προσπάθειες για διάλογο και επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας, εξακολουθούν να παραμένουν ζητούμενο η πλήρης συμμόρφωση στις αποφάσεις του ΣτΕ, ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, ο τερματισμός των περικοπών στις δαπάνες που αφορούν τον Οργανισμό μας, καθώς και η έκδοση διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύουν την εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου για τους ένστολους.  

Η υπομονή μας εξαντλείται απέναντι στην Κυβέρνηση που προκλητικά αγνόησε τις προεκλογικές τις δεσμεύσεις για τα Σώματα Ασφαλείας και με νέο μισθολόγιο επιδιώκει περαιτέρω μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις μας με το τέχνασμα της προσωπικής διαφοράς.

Συνεχίζοντας την αγωνιστική μας πορεία καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρόν στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες Αστυνομικών – Πυροσβεστών - Λιμενικών την ΤΕΤΑΡΤΗ 22-02-2017 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Από το κτήριο της Α.Δ. Αρκαδίας θα αναχωρήσει λεωφορείο την 22-02-2017 και ώρα 14:15.
(Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας.)

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.