Στην Ένωση Λέρνας ο Κολλιόπουλος

Στην Ένωση Λέρνας ο Κολλιόπουλος

Ιανουάριος 12, 2018 - 21:02
0 σχόλια

Η Αρκαδική παροικία μεγαλώνει στην Ένωση Λέρνας με τον Κώστα Κολλιόπουλο να αφήνει μια άλλη Ένωση αυτή της Πελλάνας για λογαριασμό της πρωτοπόρου της πρώτης κατηγορίας του Αργολικού πρωταθλήματος.

Ο Αρκάς μεσοεπιθετικός μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο γύρο στην Λακωνία αλλάζει νομό και ποδοσφαιρικές παραστάσεις με την Ένωση Λέρνας να γίνεται ο νέος προορισμός της καριέρας του για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

Ο Κώστας Κολλιόπουλος στην Ένωση Λέρνας βρίσκει τους Τέλη και Φίλιππο Σαλαπάτα, τον Γιώργο Αρδάμη αλλά και τον γνωστό στο Αρκαδικό ποδοσφαιρικό κοινό από το περσινό πέρασμα του στο Λεωνίδιο Μπέκα Κιρβαλίτζε.

Να σημειωθεί ότι Τέλης Σαλαπάτας, Γιώργος Αρδάμης και πλέον ο Κώστας Κολλιόπουλος έχουν κοινή θητεία στον Παναρκαδικό με την Αργολική ομάδα να έχει ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.