Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Κώστας Βλάσης (vid)

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Κώστας Βλάσης (vid)

Ιούνιος 13, 2019 - 13:17
1 σχόλια

Από τη σημερινή μου παρουσία στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, όπου συζητήσαμε για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα αλλά και για τις εθνικές εκλογές.

• Είναι κατανοητά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, αλλά δεν επιτρέπεται όμως κανείς να παίρνει μονομερώς μια τέτοια απόφαση που δημιουργεί τεράστια αναστάτωση στους πολίτες.
• Σε όλα τα σύγχρονα κράτη υπάρχουν συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Υγεία. Το ζητούμενο είναι η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και ταυτόχρονα η αγορά φθηνών υπηρεσιών υγείας από ιδιώτες.
• Ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξή του απέδειξε ότι δεν έχει ακόμα καταλάβει γιατί υπέστη βαριά ήττα στις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές εκλογές, δεν έχει συνειδητοποιήσει την αποδοκιμασία των πολιτών. Δεν έχει ζητήσει ούτε μια συγνώμη για την τραγωδία στο Μάτι, για τη σκευωρία της Novartis, για τη Μάνδρα.
• Το ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί για την πολιτική του τα τελευταία 4,5 χρόνια. Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ελπίδας, ένα σχέδιο κοστολογημένο για όλους τους τομείς του δημόσιου βίου.

Video: 

Κώστας Βλάσης - ΑΝΤ1 - Καλημέρα Ελλάδα (13/06/2019)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.