Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Κώστας Βλάσης (vid)

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Κώστας Βλάσης (vid)

Μάρτιος 24, 2017 - 15:53
0 σχόλια

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" με το Γ. Παπαδάκη βρέθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης όπου και τοποθετήθηκε για την ανεργία αλλά και για την δεύτερη αξιολόγηση.

- Οι νέοι πολιτικοί οφείλουμε να κοιτάζουμε τους συμπολίτες μας στα μάτια και να δομήσουμε μια συμφωνία αλήθειας και αξιοπιστίας μαζί τους. Οφείλουμε να τους λέμε την αλήθεια κι εκείνοι να είναι έτοιμοι να την ακούν και να επιλέγουν τους πιο ικανούς για την εκπροσώπησή τους.

- Η οικονομία καταρρέει και η ανεργία “καλπάζει”. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να κάνουμε στη χώρα μας διαχείριση της μιζέριας και να παραχθεί πλούτος μέσω διαρθρωτικών αλλαγών, που θα στηρίξουν την οικονομία και θα προσελκύσουν επενδύσεις.

- Η τεράστια καθυστέρηση στη β' αξιολόγηση έχει φέρει δυσβάσταχτα επιπλέον βάρη στους Έλληνες πολίτες.

- Για μία ακόμη φορά είμαστε στο “ίδιο έργο θεατές”. ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν νέα σκληρά μέτρα προκειμένου να κρατήσουν τις θέσεις τους.

Δείτε το video που ακολουθεί με την τοποθέτηση του  βουλευτή.

Video: 

Κώστας Βλάσης - Καλημέρα Ελλάδα 23/3/2017


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.