Στην Εισαγγελία σήμερα εν ενεργεία μηχανικός του Δήμου Χίου για τον θάνατο του 19χρονου από πτώση μπασκέτας

Στην Εισαγγελία σήμερα εν ενεργεία μηχανικός του Δήμου Χίου για τον θάνατο του 19χρονου από πτώση μπασκέτας

Αύγουστος 06, 2019 - 11:10
0 σχόλια

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου οδηγείται σήμερα εν ενεργεία Μηχανικός του Δήμου Χίου, ο οποίος το 2002 υπηρετούσε στην τότε Τεχνική Εταιρεία του πρώην Δήμου Ομηρούπολης και που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται ότι είχε την επίβλεψη για την κατασκευή του επίμαχου έργου στη Δασκαλόπετρα.

Τα στοιχεία της έρευνα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τα μέχρι τώρα στοιχεία όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το γηπεδάκι στη Δασκαλόπετρα συντηρήθηκε στο 2002, οπότε και ελήφθη η απόφαση της αντικατάστασης δύο φθαρμένων μπασκετών από το τότε Δημοτικό Συμβούλιο η οποία συνοδευόνταν και από ανάλογη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο φερόμενος ως επιβλέπων του έργου φαίνεται ότι είχε συντάξει έκθεση για το έργο, ωστόσο ο ίδιος αρνείται ότι ο γραφικός του χαρακτήρας είναι ίδιος με αυτόν της έκθεσης.

Σε ότι αφορά στις επίμαχες μπασκέτες μέχρι στιγμής προκύπτει ότι δεν έχουν βρεθεί τιμολόγια αγοράς τους και ότι είναι εκτός των προδιαγραφών που όριζε τότε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 

ΠΗΓΗ: politischios.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.