Στην ΔΙΚΕ Πελοποννήσου μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Αρκαδίας

Στην ΔΙΚΕ Πελοποννήσου μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Αρκαδίας

Ιούλιος 24, 2019 - 21:00
0 σχόλια

Τη 24η  Ιουλίου 2019,  ο  Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με την φυσική στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, που εδρεύουν στα διοικητικά όρια της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας, συναντήθηκαν κατόπιν αιτήσεως τους, με τον Δκτή της ΔΙΚΕ (IV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ») και Ανώτατο Δκτή της Φρουράς Τρίπολης Στρατηγό Νικόλαο Λάλο, στο γραφείο του τελευταίου στην πόλη της Τρίπολης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών και την προώθηση των όποιων προβλημάτων για επίλυσή τους.

Μετά την συνομιλία ακολούθησε ξενάγηση στους  προσφάτως ανακαινισμένους και ομολογουμένως Άριστους χώρους στρατωνισμού και σίτισης των οπλιτών θητείας που υπηρετούν  στον Λόχο Διοικήσεως και εν συνεχεία στην πλήρη ανανεωμένη όπως και εκσυγχρονισμένη και «στολίδι» για την περιοχή, Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρίπολης.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.