Στην Basket league ο Φάρος Κερατσινίου

Στην Basket league ο Φάρος Κερατσινίου

Μάιος 24, 2017 - 19:38
0 σχόλια

Τελικό σκορ 86-75... Φάρος-Ηρακλής, υπό το βλέμμα και του «Δράκου», Παναγιώτη Γιαννάκη. Μετά από επεισοδιακό (ειδικά στο φινάλε και γεμάτο νεύρα) ντέρμπι, οι Κερατσινιώτες πανηγυρίζουν την άνοδο στην Α1, με συνολικό 3-1 επί του Ηρακλή και ο... Φάρος έλαμψε ξανά, φώτισε πάλι.

Oι Θεσσαλονικείς πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους, χωρίς Τότσιο, με εξαιρετικό Ρουτκάουσκας, ακόμη κι όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με πάνω από 10 πόντους διαφορά, εντούτοις, κατάφεραν να απειλήσουν τους γηπεδούχους, οι οποίοι, ωστόσο, με λύσεις από τον πρωταγωνιστή Σκορδίλη, τον καθοριστικό Δημάκο και τον κομβικό Κακαρούδη, κατάφεραν τον στόχο τους. Ο οποίος στόχος φυσικά, αποκτά μεγαλύτερη αίγλη, καθώς επιτεύχθηκε με μειονέκτημα έδρας σε όλη την σειρά των πλέι οφ και για δεύτερη σερί σεζόν ο Φάρος γράφει ιστορία με άνοδο στην Α1..

Μόνο που αυτή την φορά σκοπεύει, κατά πώς φαίνεται, να δηλώσει κανονικά παρών στην μεγάλη πρόκληση. Η συνέχεια οπότε, με τις εξελίξεις, αναμένεται με ενδιαφέρον. Το δεύτερο λοιπόν, εισιτήριο, μετά το απευθείας του Πανιωνίου, δόθηκε, ο Ηρακλής, που αναμφίβολα κουβαλά βαριά φανέλα και ιστορία, τερματίζοντας τρίτος, ελπίζει ενδεχομένως, σε κάποιες πιθανές ανακατατάξεις, για να ξαναβρεθεί στα σαλόνια, το βέβαιο είναι πως το συγκλονιστικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με ακόμη μια συναρπαστική μάχη μέχρις εσχάτως και υπερπροσπάθεια όλων.

Oως είναι λογικό κι επόμενο, για τον Φάρο ακολούθησαν εορταστικές στιγμές, δικαίωσης του κόπου, για μια ομάδα που, αντικειμενικά, με αγωνιστικά καθαρά κριτήρια, ήταν, ειδικά όταν έπρεπε, πιο έτοιμη, πιο αποφασισμένη, με περισσότερες και ποιοτικότερες λύσεις, ώστε να πάρει αυτό που ακριβώς ζητούσε στο παρκέ.

 

ΦΑΡΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 86-75
Διαιτητές: Μπήτης-Παναγιώτου-Παντελίδης 
Δεκάλεπτα: 32-30, 50-49, 67-64, 86-75.
ΦΑΡΟΣ (Συμεωνίδης): Σκορδίλης 17, Βασιλόπουλος 9 (1), Κουντουράς, Καράμπουλας 5 (1), Μπατής 3 (1), Πετροδημόπουλος, Λιακόπουλος 11 (2), Κακαρούδης 10 (3), Λιάδης, Δημάκος 26 (5), Κατούφας 5 (1), Παπαδόπουλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 13 (1), Γιαννακίδης, Ονάσογλου 4, Δέσπος, Χρυσόπουλος 6 (2), Γκαγκαλούδης 16 (3), Κάτσιος, Ταουσάνης, Ρουτκάουσκας 22, Χείλαρης 7 (2), Καλαϊτζίδης 7 (1).

Πηγή: basketblog.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.