Στην Αρκαδική Τηλεόραση ο Κωνσταντινόπουλος για το δημοψήφισμα

Στην Αρκαδική Τηλεόραση ο Κωνσταντινόπουλος για το δημοψήφισμα

Ιούνιος 30, 2015 - 13:58
1 σχόλια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κοντά στην επικαιρότητα» της Αρκαδικής Τηλεόρασης θα είναι σήμερα ( 30 /6/15 ) το βράδυ o Bουλευτής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναμένεται να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και κυρίως την απόφαση της κυβέρνησης για το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Την εκπομπή, που θα προβληθεί ζωντανά στις 10.30 το βράδυ ( αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού ), θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει ο Γιώργος Παπαηλίου.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν είναι το ΟΧΙ που φοβάστε στις εκλογές , είναι το αίσθημα της λύτρωσης που θα νιώσει αυτός ο λαός ψηφίζοντας Ο Χ Ι .. Αυτό σας τρομάζει πιο πολύ .. Ότι ο λαός με το ΟΧΙ θα σηκώσει κεφάλι και αν σηκώσει το κεφάλι θα σας δει και τότε θα δει όχι μόνο την ασχήμια σας , αλλά και την μορφή σας που είναι ίδια με αυτή των σκουληκιών και τότε θα πάψει να σας φοβάται και αφού πάψει να σας φοβάται θα σας λιώσει όπως και τα βρωμερά σκουλήκια με την αρβύλα του ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.