Στην αναμονή για τον προπονητή ο Αστέρας

Στην αναμονή για τον προπονητή ο Αστέρας

Ιούνιος 12, 2019 - 23:17
2 σχόλια

Με σύνεση και χωρίς βιαστικές κινήσεις συνεχίζεται ο προγραμματισμός του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς με το θέμα του νέου προπονητή να είναι στο επίκεντρο.

Η αλλαγή φιλοσοφίας που έχει χαραχτεί για την σεζόν που έρχεται θέλει την αρκαδική ομάδα να αναζητά τον εκλεκτό που θα καθίσει στον πάγκο της να είναι από το εξωτερικό και προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και με άλλα άρθρα μας την δεδομένη χρονική στιγμή πρώτος στόχος είναι ο Μπόρχα Χιμένεθ με τον Λουίς Καριόν και τον Λουίς Πλαναγκουμά να αποτελούν το plan b των κιτρινομπλέ από την Ισπανία.

Οι υποχρεώσεις των Ισπανών προπονητών με τις ομάδες τους δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα και για τον λόγω αυτό υπάρχει η σχετική καθυστέρηση έτσι ώστε το θέμα να μπει στην τελική του ευθεία που έχει να κάνει με το ποιος τελικά θα επιλεγεί για να αναλάβει την ομάδα.

Το γεγονός αυτό ότι ακόμα δεν έχει κλείσει ο νέος προπονητής δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ανησυχητικό αφού οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν φροντίσει να έχουν τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους (κυρίως από την Ισπανία) όπου σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό θα δρομολογηθούν και εδώ παράλληλες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να βγει λευκός καπνός στο θέμα του νέου προπονητή και να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις με το ποιος τελικά θα αναλάβει τα ηνία.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι προφανές πως παραμένει πιστός στο πλάνο του και με μεθοδικό τρόπο σχεδιάζει και στοχεύει στην δημιουργία μιας νέας ομάδας και ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

23.33 έχεις μυαλό παιδιού νηπιαγωγείου . Να ασχοληθούν θες και με εσένα;;; Μπας και θες να σε πάρουν τηλέφωνο να τους πεις τι να κάνουν στο μαγαζί τους;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.